WERRATON KOIRAN TÄYSRAVINTO JUNIORI 4 KG

WERRATON KOIRAN TÄYSRAVINTO JUNIORI 4 KG

SKU 6429810236265

Kuvaus / WERRATON KOIRAN TÄYSRAVINTO JUNIORI 4 KG

Werraton Juniori - parhaat ravintoaineet pennun kasvukaudelle

Werraton Juniori on eläinravitsemuksen asiantuntijan kehittämä uusi kotimainen täysravinto, jonka ravitsemuksellisen ylivertaisuuden takaa tuore kananmuna. Se soveltuu kasvukauden ruokintaan suurten rotujen pennuille, joiden aikuispaino on yli 25 kg. Tuote on suunniteltu erityisesti nopeakasvuisten ja suurikokoisten rotujen pentujen ravitsemukselliset tarpeet huomioiden. Werraton Junioria voidaan käyttää pentujen ruokintaan vieroituksesta aina 12–18 kk ikään asti.

Werraton Juniori sisältää tuoreen kananmunan lisäksi siipikarjaproteiinia, perunaa, kauraa ja pellavaa. Werraton Juniori on suunniteltu kattamaan nopeasti kasvavien pentujen runsas proteiinin tarve oikeassa suhteessa energian saantiin. Tuote sisältää proteiinia 30 % ja rasvaa 15 %, eläinproteiinipitoisuus on 85 %. Kivennäistasapaino (kalsium ja fosfori) on muokattu suurikokoisten rotujen tarvetta vastaavaksi. Tuotteen prebiootit ja antioksidantit tukevat pennun vastustuskykyä ja ruuansulatuskanavan terveyttä. Nivelten tueksi on lisätty glukosamiinia ja kondroitiinisulffaattia. Välttämättömien rasvahappojen (EPA & DHA) saannin turvaa krillijauhe.

Werraton Junioria on kahta eri pakkauskokoa 4 kg ja 9 kg. Nappulakoko on sama molemmissa pakkauksissa.  Werraton on maukasta ja puhdasta lähiruokaa parhaimmillaan.

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Hinta 24,90 €

Liittyvät tuotteet

WERRATON KOIRAN TÄYSRAVINTO VILJATON EMO JA PENTU 4 KG
27,90 €
PURINA FRISKIES KOIRAN TÄYSRAVINTO BALANCE KANAA JA KASVIKSIA 4 KG
6,79 €
WERRATON KOIRAN TÄYSRAVINTO KEVYT 5 KG
24,90 €
WERRATON KOIRAN TÄYSRAVINTO KEVYT 12 KG
49,50 €
WERRATON KOIRAN TÄYSRAVINTO VILJATON 2 KG
12,90 €
WERRATON KOIRAN TÄYSRAVINTO AIKUINEN 2 KG
12,90 €
WERRATON KOIRAN TÄYSRAVINTO AIKUINEN 5 KG
25,90 €
WERRATON KOIRAN TÄYSRAVINTO VILJATON 5 KG
27,90 €
Kirjoita arvostelu
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat lisätä tuotearvioita. Kirjaudu sisään tai luo tili