SINI IKKUNANPESIN-KUIVAIN

SINI IKKUNANPESIN-KUIVAIN

SKU 6423800025921
Ikkunanpesin-kuivain on kätevä yhdistelmä, jolla saa pestyä ja kuivattua ikkunat ja muut lasipinnat välineitä vaihtamatta. 

Kuvaus / SINI IKKUNANPESIN-KUIVAIN

Ikkunanpesin-kuivain on kätevä yhdistelmä, jossa on tehokkaasti puhdistava ikkunanpesin sekä kuivauslasta samassa. Ikkunanpesin-kuivain sopii kaikkien ikkunoiden ja peilien pesuun ja toimii erinomaisesti myös ulkona esim. parvekelasien pesussa. Pesimen leveä mikrokuituinen päällinen kiinnitetään helposti kuminauhoilla, jotka pitävät sen pesun aikana tiukasti paikoillaan. Päällisen voi käytön jälkeen pestä pesukoneessa puhtaaksi. Ikkunanpesin-kuivain sopii SINI-varteen, jolloin ikkunanpesu onnistuu kätevästi korkeammaltakin ilman tikkaita.

 

Käyttö: Kastele pesin ja purista siitä ylimääräinen vesi pois. Pese ikkuna ikkunanpesuun sopivalla pesuaineella. Käännä tämän jälkeen kuivaimen puolelle ja kuivaa ikkuna yhdensuuntaisin tasaisin vedoin. Jos pesimestä roiskuu vettä kuivatessa, purista sitä vielä kuivemmaksi. Ikkunanpesin/kuivaimen voi liittää kaikkiin SINI-välinevarsiin, jolloin yletyt turvallisesti korkeisiinkin ikkunoihin.

Huuhtele huolellisesti ja kuivata ilmavasti. Mikrokuitupäällisen voi pestä pesukoneessa pesupussissa 60 asteessa. Säilytä Ikkunanpesin-kuivain mieluiten ripustettuna, jotta sen kumiosa ei vahingoitu.

Koko: 33 x 23 cm

Kotimainen avainlipputuote.

 

Lisätietoja

Brändi SINI
Hinta 14,55 €

Liittyvät tuotteet

SINI VAIHTOPÄÄLLINEN IKKUNANPESIN-KUIVAIMEEN
6,65 €
SINI MIKROKUITU IKKUNANPESIN
11,40 €
SINI IKKUNANKUIVAIN 29CM
8,40 €
SINI TRIPLA-IKKUNANPESIN
12,75 €
SINI TRIPLA-PESINSETTI
19,95 €
SINI VAIHTOPÄÄLLINEN TRIPLA-IKKUNANPESIMEEN
7,29 €
SINI 9900 IKKUNANSUODATIN SUODATINKANGAS TUULETUSIKKUNAAN
9,50 €
SINI IKKUNALIINA
2,85 €

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua

SINI LASIKUITUVARSI 140CM
14,95 €
SINI TELESKOOPPIVARSI 180CM ALUMIINIA
20,20 €
Kirjoita arvostelu
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat lisätä tuotearvioita. Kirjaudu sisään tai luo tili