PURINA LATZ SENSATIONS EXTRAS COUNTRYSIDE LAJ HYYT 44*85G 3,74 KG

Jokainen Extras-ateria sisältää mureita paloja, joissa on ripaus herkullista juustoa tai pekonia. Ateriat sisältävät tärkeitä Omega-6-rasvahappoja sekä tasapainotetun yhdistelmän kivennäisiä ja vitamiineja, jotka vastaavat kissasi päivittäisiin ravitsemuksellisiin tarpeisiin, kun noudatetaan pakkauksen ruokintaohjeita. Ei lisättyjä keinotekoisia maku- tai säilöntäaineita.
Varastossa
SKU
7613039916384
12,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Ainesosat: 

Koostumus: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita* (14%, jjosta nautaa 4%), Kasvivalkuaistiivisteitä, Kalaa ja kalatuotteita, Kasviksia, Kivennäisiä, Sokereita, Maitoa ja maitovalmisteita (0.17% kuivattua juustoa, vastaa 1% tuoretta juustoa). *palat: 44% Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita.

Koostumus: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita* (14%, josta kalkkunaa 4%, pekonia 1%), Kasvivalkuaistiivisteitä, Kalaa ja kalatuotteita, Kivennäisiä, Sokereita. *palat: 44% Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita.

Koostumus: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita* (14%, josta kanaa 8%, pekonia 1%), Kasvivalkuaistiivisteitä, Kalaa ja kalatuotteita, Kasviksia, Kivennäisiä, Sokereita. *palat:44% Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita.

Koostumus: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita* (14%, josta lammasta 4%), Kasvivalkuaistiivisteitä, Kalaa ja kalatuotteita, Kasviksia, Kivennäisiä, Sokereita, Maitoa ja maitovalmisteita (0.17% kuivattua juustoa, vastaa 1% tuoretta juustoa). *palat: 44% Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita.

 

Tarkistathan tuotetiedot aina myös pakkauksesta. 

Lisätietoja
Brändi Purina
Hinta 12,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:PURINA LATZ SENSATIONS EXTRAS COUNTRYSIDE LAJ HYYT 44*85G 3,74 KG
Arvostelusi