PHILIPS HUE WCA ALOITUSPAKKAUS 4.3W GU10 3KPL 230L 2000-6500K

SKU 8719514340107

Kuvaus

Tämä aloituspakkaus sisältää kolme 5,7 W:n GU10-kantaista Philips Hue White and color ambiance -LED-lamppua, joiden väriskaalassa on yli 16 miljoonaa sävyä. Mukana on myös Hue Bridge sekä Hue Dimmer switch -himmenninkytkin, joka toimii seinäkytkimenä ja langattomana kauko-ohjaimena. Philips Hue vie älykodin integraation uudelle tasolle. Tämä kattava ekosysteemi mahdollistaa älyvalaistuksen hyödyntämisen kodin kaikissa tiloissa. Hue auttaa sinua heräämään aamulla virkeänä, nauttimaan viihteestä uudella tavalla ja nukahtamaan illalla rentoutuneena.

Neljä valmista valaistusasetusta helpottavat arkeasi, sillä ne on suunniteltu erityisesti päivittäisiä rutiineja ajatellen: piristymiseen, keskittymiseen, lukemiseen ja rentoutumiseen. Kylmän valkoisista asetuksista toinen tukee piristymistä ja toinen keskittymistä, joten niiden avulla saat päivän käyntiin ja ylläpidät keskittymiskykyäsi. Lukemiseen ja rentoutumiseen tarkoitettujen lämpimien asetusten avulla voit puolestaan uppoutua hyvän kirjan pariin ja antaa mielesi levätä.

Philips Hue toimii Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, kun käytössä on yhteensopiva Google Nest- tai Amazon Echo -laite. Kätevillä äänikomennoilla voit ohjata useita huoneessa olevia valoja tai vain yhtä lamppua.

  • Verkkovirta: 230V
  • IP-luokitus: IP20
  • Valon väri: 2000-6500K
  • Teho: 4,3W
  • Käyttöikä jopa 15000 tuntia
  • 230-350 luumen

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Hinta 179,95 €
Tuotesarja Philips Hue
Brändi Philips Hue
Takuuaika TAKUU 2V
Kirjoita arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili