Myymälämme palvelevat 9.5. klo 9-23 (Lempäälä ja Lielahti klo 12-18)

SKU 6412600833560

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Hinta 26,90 €
Tuotesarja Lumene Valo
Brändi Lumene

Asiakkaiden arvostelut

Tuotearvio
Suosikkituote
Arvostelija:
Tämä on suosikkituotteeni Lumenelta. Käytössä aamuin illoin. Tuntuu hyvältä iholta ja iho myös näyttää heleämmältä.
Tuotearvio
Loistava tuote
Arvostelija:
Tuote ihanan ylellisen tuntuinen. Kuiva ihoni tuntui saavan kunnon kosteutista ja hehkua.
Tuotearvio
Toimiva luottotuote
Arvostelija:
Lumene on mielestäni luotettavimpia kosmetiikkatuotteita ja tälläkään kertaa se ei pettänyt. Kohtuullinen hinta, houkutteleva pakkaus, todella hyvä luonnollinen tuoksu, pehmeä ja riittoisa koostumus. Tekee ihosta ihanan pehmeän ja kuulaan. Suosittelen!
Tuotearvio
Hyvästit kuivuudelle!
Arvostelija:
Pakkasen ja kuivan huoneilman kiusaama pintakuiva ihoni rakastui tähän seerumiin. Tuoksu on mukavan pirteä ja seerumi tuntuu miellyttävältä iholla, levittyy mukavasti. Jo ensi käyttökerralla saan ihooni hehkun ja kunnon kosteutuksen. 2 viikon jälkeen iho selkeästi kirkkaampi, hehkuva ja tasaisempi.
Tuotearvio
Luottotuotteeksi sopiva
Arvostelija:
Sain testiin tämän tuotteen. Koostumus on mielyttävän raikas ja helposti levitettävä. Tuoksu on virkistävä. Imeytyy nopeasti ja saa päälle kosteusvoiteen. Sopii myös kiireisiin aamuihin jolloin ei kerkeä odotella pitkään imeytymistä, koska vaatii ehdottomasti sen kosteusvoiteen kuitenkin päälle. Jos se unohtuu niin ihoa kiristelee. Annostelu on helppoa pipetin avulla ja tuotetta ei tule liikaa. Sopiva tuote luottotuotteeksi :)
Tuotearvio
Luottotuote
Arvostelija:
Ihana seerumi, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa. Ihoni on näyttänyt talven jälkeen samealta ja väsyneeltä, mutta tämä seerumi on auttanut ihoani heräämään taas henkiin. Miellyttävä koostumus ja tuoksu, helppo levittää ja imeytyy nopeasti. Olen käyttänyt tätä aamuisin meikin alla ja yhdistänyt saman sarjan kosteusvoiteeseen.
Tuotearvio
Ihoa kirkastava tehohoito
Arvostelija:
Olen käyttänyt tätä tuotetta aamuin illoin ennen ihovoidettani. Ihon väri on tasoittunut ja iho on huomattavasti pehmeämpi. Tätä tuotetta on helppo annostella kasvoille sen omalla pipetillä. Lumene valo tuntuu kevyeltä iholla ja on riittoisaa. Tuote on hintansa arvoinen ja pullo pipetillään käytännöllinen ja hygieeninen.Tätä tuoetta käyttäessä on kuin antaisi itselleen kasvohoidon päivittäin.
Tuotearvio
Mahtava tuote
Arvostelija:
Ennen ihoni oli todella kuiva ja samea. Nyt olen käyttänyt joitakin viikkoja tuotetta ja mielestäni ihoni on paljon kuulaampi, eikä enää läheskään yhtä pintakuiva. Tuote ei jätä ihoa tahmeaksi vaan imeytyy erittäin nopeasti ja päälle voi sitten laittaa lempi kosteusvoidettaan. Hinnaltaankin tuote on kohtuullinen, joten tästä taitaa tulla vakio tuote jokapäiväiseen käyttöön. Tuoksu on myös erittäin raikas ja ihana.
Tuotearvio
Ihanan raikas ja kosteuttava seerumi
Arvostelija:
Tämä on ihanan pirteä ja raikas seerumi. Tuoksu on sitruksinen ja hyvin virkistävä, ihana käyttää aamulla kasvojen pesun jälkeen, kun auttaa heräämään uuteen päivään. Olen huomannut ihoni kirkastuneen tämän seerumin käytön myötä. Se imeytyy nopeasti ja tämän jälkeen on helppo levittää kosteusvoide, ettei tarvitse kauaa odotella imeytymistä. Ei jätä ihoa kiristävää tunnetta. Pullo on hyvin riittoisa.
Tuotearvio
Tasaisempi iho
Arvostelija:
Jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen ihoni tuntui tasaisemmalta ja pehmeämmältä.

Tuotteet 11 - 20 / 29

Kirjoita arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili