ILVES TALOMAALI A-POHJA VALKOINEN 9 L

SKU 6430026950623

Kuvaus

Vesiohenteinen ulkomaali, akrylaatti. Soveltuu puupinnoille kuten ulkoseiniin, vuorilautoihin, räystäslautoihin ja aitoihin. Sopii myös betoni- ja rappauspinnalle.


TUOTESELOSTE

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää (Batch) tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi.

UUDET PUUPINNAT: Pohjamaalaa uudet pinnat Ilves Ulkopohjalla. Pohjamaali estää hilseilyä ja pidentää maalauksen huoltoväliä. Käytä Ilves Oksalakkaa estämään pihkavalumia ja Ilves Ruosteenestomaalia estämään naulojen ruostumista.

AIEMMIN MAALATUT PUUPINNAT: Pese pinnat homepesuaineella, huuhtele ja anna kuivua. Aikaisemmin maalatut hyväkuntoiset maalipinnat voidaan maalata suoraan Ilves Talomaalilla. Poista huonokuntoinen hilseilevä maali ja pohjamaalaa pinta Ilves Ulkopohjalla. Pohjamaali estää hilseilyä ja pidentää maalauksen huoltoväliä.

BETONI- JA RAPPAUSPINNAT: Pohjusta maalaamaton pinta Ilves Kivipohjusteella, mikä lujittaa pintaa, parantaa maalin tarttuvuutta ja estää kalkin kulkeutumista betonista maalin pintaan.

TYÖTAPA: Sively tai ruiskutus. Tasoitus siveltimellä.

RIITTOISUUS: Sahattu puu 5–6 m²/l, aiemmin maalattu 7-8 m²/l.

KUIVUMISAIKA: 1–2 h lämpötilan ollessa +23 °C ja ilmankosteuden 50 %. Alhaisemmissa lämpötiloissa ja kostealla säällä kuivumisaika on pidempi.

KIILTOASTE: Puolihimmeä.

OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi. Ohennusta suositellaan vain ruiskumaalaukseen.

TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %