HURJAT PÄIVÄT myymälöissä ja verkkokaupassa 15.-26.5. - katso hurjat tarjoukset täältä!

FURE RAUDANPOISTOAINE 500 ML

SKU 6430066490011

Kuvaus

Erittäinen tehokas raudanpoistoaine

  • Käy kaikille vannetyypeille, myös kromipinnoille.
  • Geelimäinen koostumus
  • Todella riittoisaa
  • Käy kaikille auton pinnoille


Fure Raudanpoistoaine on hiukan geelimäinen vannepesu- ja raudanpoistoaine, jonka ansiosta aine ei pääse kuivumaan niin helposti ja täten pidentää vaikutusaikaa ja tehokkuutta.


Sitä voidaan käyttää kaiken tyyppisille vanteille sekä muille auton ulkopinnoille rautahiukkasten ja lentoruosteen poistoon. Reagoidessaan raudan kanssa aine muuttuu tumman punaiseksi. Aineen koostumus on myös hieman geelimäinen ja antaa aineelle lisää vaikutusaikaa ja puhdistus tehoa. Fure Raudanpoistoaine toimitetaan käyttövalmiina seoksena ja on heti valmis käyttöön. Myös pullo on tehty kestävästä PET muovista ja sen muotoilun ansoista raudanpoistoaine on mukava ja käteen sopiva käyttää.


Raudanpoistoaine eroaa hieman normaalisti vanteenpesuaineesta sillä, että siinä on natriumglykolaattia. Kun lentoruoste eli rautahiukkaset tarttuvat vanteisiin ja maalipintaan, alkaa puhdas rauta reagoida veden ja hapen kanssa muodostaen ruoste kerroksen rautahiukkasen ympärille ja täten ”lukitsee” lian pintaan. Tässä tilanteessa normaalit vanne pesuaineet eivät enää tehoa. Natriumglykolaatin ominaisuus on, että se muuttaa ruosteen nestemäiseksi eli täten poistaa ruosteisen suojakerroksen ja täten normaalit pesuaineet pääsevät puhdistamaan jarrupölyn pois maalipinnalta.

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Hinta 14,95 €
Kirjoita arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili