Minimanissa TASARAHAPÄIVÄT su 21.4. saakka - Lue tarjouslehti tästä

FOODIN POHJOLAN MARJAT KOTIMAINEN MARJAJAUHESEKOITUS 120 G

SKU 6430055218824

Kuvaus

Tähtiä kuin Otavassa, marjoja on Pohjolassa. Kotimainen Pohjolan marjat -sekoitus sisältää seitsemää eri kylmäkuivattua marjajauhetta, jotka tiivistävät Pohjoisen luonnon villien ja viljeltyjen marjojen parhaat ominaisuudet. Tuote on 100 % kotimainen – aina raaka-aineista valmistukseen ja pakkaamiseen saakka. Sekoitukseen on lisätty myös maitohappobakteereja.

Monipuolinen sekoitus on helppokäyttöinen ja hyvänmakuinen, sopien koko perheelle. Käytä sellaisenaan esimerkiksi jogurtin, puuron tai smoothien joukossa. 1 rkl marjajauhesekoitusta vastaa noin 1 dl tuoreita marjoja.

Marjajauhesekoitus sisältää seitsemää eri kylmäkuivattua marjajauhetta, jotka tiivistävät Pohjoisen luonnon villien ja viljeltyjen marjojen parhaat ominaisuudet. Tuote on 100 % kotimainen – aina raaka-aineista valmistukseen ja pakkaamiseen saakka.

HUOM! Ajan myötä tuote saattaa paakkuuntua, sillä marjajauhesekoitus on 100% luonnontuote, eikä sisällä pakkuuntumisenestoaineita. Paakkuuntuminen ei vaikuta tuotteen laatuun tai säilyvyyteen. Paakkuuntumista voi ehkäistä ravistamalla purkkia tai sekoittamalla sisältöä tasaisin väliajoin. Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna.

 

 

Sisältö: Mustikka*, puolukka*, mustaherukka*, tyrni*, marja-aronia*, vadelma*, karpalo* / Blåbär*, lingon*, svart vinbär*, havtorn*, aronia*, hallon*, tranbär*
*= luomu/ekologisk

Alkuperämaa: Suomi/Finland

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Hinta 15,85 €
Brändi Foodin

Liittyvät tuotteet

FOODIN LUONNON OMA KARKKIPUSSI MUSTIKKASORMI LUOMU 40 G
1,95 €
FOODIN RAAKASUKLAAKUORRUTETTU MANSIKKA 50 G
2,99 €
FOODIN LUONNON OMA KARKKIPUSSI PUNAPOSKI LUOMU 40 G
1,95 €
FOODIN RAAKASUKLAAKUORRUTETTU KOTIMAINEN VADELMA 50 G
2,99 €
FOODIN MACADAMIAPÄHKINÄ RAAKA LUOMU 150 G
11,49 €
FOODIN MULPERI-MARJAT, LUOMU, RAAKA, 150G 150 G
3,95 €
FOODIN MANTELI, LUOMU, KUORITTU 200G 200 G
5,99 €
FOODIN MERISUOLA GUARANDE KARKEA 300 G
1,99 €
Kirjoita arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili