DENVER BLUETOOTH KAIUTIN VALOLLA MUSTA

SKU 5706751035852
Kaiutin LED-valoilla BTL-62 Denver antaa musiikille upean lisäsäväyksen kirkkaana hohtavalla LED-valaistuksella. Tämä upea Bluetooth-kaiutin on todellinen voimanpesä, jonka äänentoisto on laadukas ja selkeä. Pienikokoinen kaiutin kulkee helposti matkassa mukana, ja voit jatkossa kuunnella suosikki musiikkiasi missä tahansa liikutkin. Liitä vain puhelin tai muu älylaite kiinni kaiuttimeen, valitse haluamasi soittolista ja anna kaiuttimen toistaa korkeatasoista musiikkia taukoamatta tuntien ajan.

Kuvaus

Kaiutin LED-valoilla BTL-62 Denver on Bluetooth-kaiutin, jolla soitat helposti hyvälaatuista musiikkia suoraan puhelimesta, tietokoneesta tai tabletista vaikka puistopiknikillä tai pihajuhlissa. Hauskat värikkäät LED-valot sykkivät musiikin tahtiin ja luovat välittömästi lisätunnelmaa juhliin kuin juhliin. Kaiutin jaksaa soittaa musiikkia 3-4 tuntia putkeen yhdellä latauksella, joten nyt voit vain keskittyä nauttimaan soundista.

Näppärän kokoiset kaiuttimen mitat ovat 7.50(w) x 7.50(d) x 17.50(h) cm cm ja paino 430 g. Kaiutin on helppo kuljettaa paikasta toiseen ja tarvittaessa vaikka pakata kaappiin jemmaan.

 


Sisäänrakennettu FM-radio
Teho 2x3W
4 vaihdettavaa LED valoefektiä ja valojen poiskytkentä
Bluetooth kantavuus noin 10metriä
3.5mm AUX-liitäntä
Sisäänrakennettu 1200mAh ladattava akku
Kuunteluaika noin 3.5 tuntia per lataus

Myymäläsaatavuus