31197 ANDY WARHOLS MARILYN MONROE

Nauti luovasta rakentamisesta ja tunne taidesetin tasapainottava vaikutus
Tutustu upeaan LEGO® Art Andy Warhol's Marilyn Monroe 4-in-1 tauluun, ja lataa akkusi rakentamalla taulu pakkaukseen sisältyvän olevan soundtrackin parissa.
Varastossa
SKU
5702016677683
129,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Art 31197 Andy Warhol's Marilyn Monroe

Ikäsuositus: 18+

Osien lukumäärä: 3341

Oletko koskaan haaveillut laativasi oman Andy Warhol -teoksen? Nyt voit rakentaa pienoismallin kaikkien tuntemasta Warholin Marilyn Monroe -muotokuvasta joko tyylikkään pinkkinä tai upouusissa väreissä. Rakentaessasi voit kuunnella pakkaukseen sisältyvää äänitettä, joka paljastaa yllättäviä yksityiskohtia Andy Warholista ja Marilyn Monroesta. Kun muotokuva on valmis, kiinnitä upea signeerauslaatta paikalleen ja aseta taiteesi kaikkien nähtäväksi seinälle tai hyllylle.

Hei Andy Warholin tai Marilyn Monroen fani, tämä setti on juuri sinulle. Rakenna taideklassikko tämän LEGO® Art Andy Warhol's Marilyn Monroe (31197) setin parissa. Pakene arkea rentouttavaan rakennuspuuhaan ja keskittymistä vaativaan harrastukseen. Luova projekti Toteuta luova versio Andy Warholin kuuluisasta Marilyn Monroen poptaidemuotokuvasta. Rakentaessasi voit kuunnella pakkaukseen sisältyvää soundtrackia ja uppoutua taiteen ja luovuuden maailmaan. Kuulet yllättäviä yksityiskohtia ja tarinoita, jotka liittyvät tähän settiin. Viimeistele rakennelma ainutlaatuisella signeerauslaatalla ja aseta taiteesi kaikkien nähtäväksi seinälle tai hyllylle. Projekti, joka kysyy rakennustaitoa ja keskittymiskykyä Tämä taideaiheinen rakennussarja tuo tyytyväisen mielen, etkä tarvitse siihen taiteilijan lahjoja tai suurta LEGO kokoelmaa. Kun saat sen valmiiksi, voit esitellä sitä ylpeydellä. Tämä LEGO Art setti kuuluu popkulttuurista, taiteesta, designista ja arkkitehtuurista kiinnostuneille aikuisille suunnattujen inspiroivien rakennussarjojen kokoelmaan. Setit sopivat mainiosti lahjaksi kaikille uutta projektia etsiville (myös sinulle).

"
- Rakenna tämä ainutlaatuinen LEGO® Art Andy Warhol's Marilyn Monroe (31197) setti, joka esittää kaikkien tuntemaa taideteosta. Voit rakentaa sen neljällä eri tavalla. Uppoudu omaan laatuaikaan rakentamisen parissa ja aseta valmis työ seinälle kaikkien ihailtavaksi.
- Heittäydy luovaksi tämän 3 332-osaisen LEGO® setin parissa. Pakkaus sisältää 9 seinälle kiinnitettävää canvaslevyä, ainutlaatuisen signeerauslaatan, palikoista rakennettavat LEGO kehykset, uudenlaisen ripustusosan sekä palikanerottimen seuraavaa rakennuskertaa varten.
- Tämän sarjan parissa uppoudut ainutlaatuisen taideteoksen rakennustyöhön ja voit antaa luovuutesi kukkia. Setin sisältämää soundtrackia kuunnellessasi sukellat syvemmälle taidesetin taustoihin ja opit uutta tietoa.
- Tutustu suosikkeihisi Andy Warholiin tai Marilyn Monroeen rakentamalla tämä viehättävä setti ja aseta se sitten näytteille. Se on myös kiehtova lahja itsellesi tai muille rakentajille, jotka rakastavat mukaansa tempaavia ja luovia projekteja.
- Tämän 4-in-1-taideteoksen koko on 40 cm x 40 cm. Se on kaunis sisustustaulu seinällä tai hyllyllä, ja aitojen yksityiskohtiensa ansiosta erottuu edukseen mistä tahansa kokoelmasta. Tämän LEGO® setin voi rakentaa neljällä eri tavalla.
- Setissä ei tarvita paristoja – tämä aikuisten taidesetti lievittää stressiä ja tempaa mukaansa LEGO® rakennusprojektiin. Pakkaus sisältää myös ainutlaatuisen soundtrackin. Pakene tavallista arkea rakentamalla upea taulu.
- Rakentaminen sujuu helposti kuvateoksen tyylisillä ohjeilla. Ennen rakentamista voit sukeltaa syvälle taiteen maailmaan. Kun aloitat rakentamisen, voit kuunnella aiheeseen liittyvää soundtrackia.
- Kaikille tuttujen LEGO® Art mallien taideteokset, muusikot, supersankarit ja sithlordit sopivat mainiosti näytteille, ja ne ovat palkitsevia rakennuskokemuksia. Samalla voit nauttia laadukkaasta omasta ajasta ja toteuttaa itseäsi luovasti.
- LEGO® rakennusosat täyttävät tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja toimivat joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
- LEGO® osat testataan huolellisesti. Varmistamme, että jokainen LEGO Art rakennussarja täyttää tiukat turvallisuusstandardit. Voit luottaa siihen, että tämä Andy Warhol’s Marilyn Monroe -taulu on yhtä kestävä kuin kauniskin."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Art
LEGO ikäsuositus 18+
Hinta 129,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:31197 ANDY WARHOLS MARILYN MONROE
Arvostelusi