WILFA SPORTTIBLENDERI B2G-800MB

Varastossa
SKU
7044876099396
79,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
Sporttiblenderi aktiiviseen ja liikkuvaan elämäntapaan! Wilfa ACTIVLIFE sporttiblenderi lasikannulla ja 2GO-pullolla sopii aktiiviseen ja liikkuvaan elämäntapaan – valmista smoothiet ja muut juomat nopeasti ja helposti niin kotona kuin suoraan mukaan otettavaan pulloon! Mattamusta blenderi on erittäin kompakti kooltaan ja liukumattomat tassut pohjassa pitävät laitteen tukevasti paikallaan myös kovilla nopeuksilla käytettäessä.

Kannu ja 2GO-pullo Blenderin mukana on sekä lasikannu että 2GO-pullo, johon voit suoraan valmistaa vaikkapa smoothien mukaan työmatkalle tai salille. Mukaan otettavaan 2GO-pulloon mahtuu kerrallaan 500ml. Pullo on kevyttä BPA-vapaata muovia varustettuna kätevällä juomakannella. Lasikannussa on 800ml tilavuus ja mukana on kansi irrotettavalla mittakupilla ja täyttöaukolla.

Ohjelmat Tehosekoittimessa on kaksi ohjelmaa, joista voit valita sopivan ainesten kovuuden mukaan. Soft sopii hyvin pehmeille aineksille ja hard toimii mainiosti, kun tarvitaan hieman lisää voimaa. Korkea kierrosnopeus 25 000 kierrosta minuutissa takaa, että smoothie valmistuu hetkessä.

Terät – sama terä sopii sekä lasikannuun että 2GO-pulloon Tehosekoittimessa on laadukas ruostumattomasta teräksestä valmistettu 6-teräinen teräyksikkö. Sama terä käy sekä lasikannuun että 2GO-pulloon!

Sporttiblenderi – mukana lasikannu, 2GO-pullo ja teräyksikkö
Lasikannu 800ml – kansi, jossa mittakuppi ja täyttöaukko
2GO-pullo 500ml – BPA-vapaa ja kevyt, varustettu juomakannella
6 terää ruostumattomasta teräksestä
Teho 800W
25 000 Rpm (kierrosta minuutissa)
2 helppokäyttöistä ohjelmaa
Liukumattomat tassut pohjassa
Lisätietoja
Brändi Wilfa
Hinta 79,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:WILFA SPORTTIBLENDERI B2G-800MB
Arvostelusi