TECHNIC 42128 JÄREÄ HINAUSAUTO

Rakenna hinausautojen klassikko.
Varastossa
SKU
5702016913354
149,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® Technic Järeä hinausauto pelastaa tien varteen hyytyneet autot leikiten. Rakenna tämä mahtava auto kaikessa rauhassa ja tutki sitten sen upeita toimintoja ja klassikon tuttuja yksityiskohtia. Realistisia paineilmatoimisia ja mekaanisia toimintoja sisältävä malli sopii täydellisesti klassisen hinausauton tehon esittelyyn.

 

 

 

Rakenna klassisen hinausauton LEGO® Technic versio, jossa on paljon aitoja yksityiskohtia ja realistisia toimintoja.

Avaa ovi tekniikan maailmaan tämän LEGO® Technic Järeä hinausauto (42128) pienoismallin avulla. Se sisältää paljon yksityiskohtia ja on upea kunnianosoitus maailman rakastetuimmille hinausautoille. Tutki auton aitoa ilmasäleikköä, ilmansuodattimia, valoja, pakoputkea ja raikkaita värejä. Tutustu paineilmatoimisiin ja mekaanisiin toimintoihin, jotka tekevät mallista realistisen.Rakennuslelusetti, joka on täynnä toimivia toimintojaTässä nosturilla varustetussa hinausautossa on paljon vaikuttavia toimintoja. Konepellin alta löytyy 6-sylinterinen rivimoottori liikkuvine mäntineen. Ohjaa autoa pyörittämällä katolla olevaa tappia. Aktivoi nosturi, pumppaa puomi ylös, vedä vinssi esiin ja aseta tukijalat paikoilleen. Tässä ajoneuvossa on LEGO Technic tuotteiden ensimmäinen ylös nostettava telin akseli, joka painaa lisärenkaat alas ja jakaa kuorman painoa.Hieno johdatus tekniikkaanLEGO® Technic setit sisältävät realistisia liikkeitä ja mekanismeja ja tutustuttavat LEGO® rakentajat tekniikan maailmaan helposti lähestyttävällä ja aidolla tavalla.

Tämä nosturilla varustettu hinausauto on 22 cm korkea (nosturi alhaalla), 58 cm pitkä (puomi alhaalla) ja 14 cm (tukijalat ylhäällä).

Ohjaa hinausautoa kääntämällä katolla olevaa tappia. Konepellin alta löytyy 6-sylinterinen rivimoottori liikkuvine mäntineen.

Klassisen hinausauton yksityiskohtiin kuuluvat aidon näköinen ilmasäleikkö, ilmansuodattimet ja raikkaat värit.

Ikäsuositus 11+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Technic
Hinta 149,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:TECHNIC 42128 JÄREÄ HINAUSAUTO
Arvostelusi