SUPER MARIO 71390 REZNORIN TYRMÄYS- LAAJENNUSSARJA

Laajennussarja vauhdikkaisiin leikkeihin, joissa Reznor joutuu pyöritykseen ja sininen Toad pelastetaan.
Varastossa
SKU
5702016913293
59,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Lisää tämä hauska laajennussarja LEGO® Super Mario™ aloitusrataasi! Voita kolikoita hyppäämällä Grrrolin keinulaudan kumpaankin päähän. Käännä pyöriviä tasoja ja pudota Reznorit tangolla. Voita palkintoja ?-kuutiosta ja pelasta sininen Toad. Ota ystäväsi ja hänen LEGO® Luigi™ tai LEGO® Mario™ hahmonsa mukaan peliin tai kilpailkaa toisianne vastaan. Voit myös käyttää pikajuoksuputkea ja kisoa siitä, kuka kahmii kolikoita nopeimmin!

Mukana on eeppisten Super Mario™ -hahmojen LEGO® hahmoja: 2 Reznoria, Grrrol keinulaudalla ja sininen Toad. Setissä on myös ?-kuutio ja erityinen pikajuoksuputki, joista pelaajat voivat voittaa lisäpalkintoja.

Setissä on rakennettavia tasoja, jotka pyörivät, kun LEGO® Mariota™ ja/tai LEGO® Luigia™ (setti ei sisällä hahmoja) käännetään jalustalla, johon ne on kiinnitetty. Mukana on myös tanko vihollisten pudottamiseen.

Tämä 862-osainen rakennussarja on innostava syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille lapsille, joilla on leikkeihin tarvittava LEGO® Super Mario™ aloitusrata (71360 tai 71387).

Tämä moduuli on perusmuodossaan 25 cm korkea, 56 cm leveä ja 30 cm syvä. Moduulin voi rakentaa uusiksi ja yhdistää monilla tavoilla muihin LEGO® Super Mario™ setteihin.

Ikäsuositus 8+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Super Mario
Hinta 59,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SUPER MARIO 71390 REZNORIN TYRMÄYS- LAAJENNUSSARJA
Arvostelusi