SUPER MARIO 71388 BOSS SUMO BRO JA HUOJUVA TORNI- LAAJENNUSSARJ

Vauhdikas laajennussarja sisältää Boss Sumo Bro -haasteen .
Varastossa
SKU
5702016912609
29,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Lisää LEGO® Super Mario™ aloitusrataasi tämä upea laajennussarja ja aloita kamppailut Boss Sumo Broa vastaan! Kukista Crowber ja astu sitten tornin juurella oleville vivuille, jotta saat Boss Sumo Bron huojumaan ja kaatumaan. Kun rintaansa takova vihollinen on lyöty, hyppää tornin supertähtikuutiolle, niin voitat lisää kolikoita. Pelaa yksin tai ota mukaan ystäväsi LEGO® Luigi™ tai LEGO® Mario™ hahmoineen ja kahmi lisäpalkintoja.

Lapset voivat lisätä uuden, toiminnantäyteisen digitaalisten kolikoiden keräyshaasteen LEGO® Super Mario™ maailmaansa tämän Boss Sumo Bro ja huojuva torni -laajennussarjan (71388) avulla.

Setti sisältää 2 eeppisen vihollisen LEGO® Super Mario™ leluhahmot: käsillään rintaansa takovan Boss Sumo Bron ja Crowberin.

Setissä on rakennettava torni, jonka juurella oleville vivuille LEGO® Mario™ ja/tai LEGO® Luigi™ (setti ei sisällä hahmoja) hyppivät. Kaada Boss Sumo Bro ja paljasta supertähtikuutio.

Tämä moduuli on perusmuodossaan 23 cm korkea, 20 cm leveä ja 13 cm syvä. Moduulin voi rakentaa myös eri tavoilla ja yhdistää monilla tavoilla muihin LEGO® Super Mario™ setteihin.

Tämä 231-osainen lelusetti on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille luoville lapsille, joilla on jo leikkeihin tarvittava LEGO® Super Mario™ aloitusrata (71360 tai 71387).

Ikäsuositus 6+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Super Mario
Hinta 29,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SUPER MARIO 71388 BOSS SUMO BRO JA HUOJUVA TORNI- LAAJENNUSSARJ
Arvostelusi