SUPER MARIO 71387 SEIKKAILUT LUIGIN KANSSA- ALOITUSRATA

Rakenna aloitusrata ja syöksy LEGO® Luigi™ seikkailuihin.
Varastossa
SKU
5702016912593
59,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Hyppää LEGO® Super Marion™ maailmaan (tai laajenna sitä) tämän jännittävän aloitusradan avulla! Katso, miten LEGO® Luigi™ reagoi pinkkiin Yoshiin, Boom Boomiin ja Luu-Goombaan rakentamillasi luovilla pelitasoilla. Pyöri, keinu ja lennä keräämään kolikoita. ?-kuutiosta saat supervoimia. Ota peliin mukaan ystävä tai perheenjäsen LEGO® Mario™ hahmoineen, sillä tiiminä on hauska pelata ja kerätä bonuskolikoita!

Esittele Super Marion™ faneille tosimaailman LEGO® Super Mario™ maailma tämän Seikkailut Luigin kanssa -aloitusradan avulla. Setti sisältää LEGO® Luigi™ hahmon hauskoihin interaktiivisiin leikkeihin.

LEGO® Luigilla™ on värianturi, liikkeisiin välittömästi reagoiva nestekidenäyttö ja kaiutin, josta kuulet videopelistä tuttuja ääniä ja musiikkia.

Siirrä LEGO® Luigi™ aloitusputkesta maalitolppaan ja kerää digitaalisia kolikoita pyörivä keinu- ja lentohaasteissa. Kokeile, mitä tapahtuu, kun Luigi pääsee ?-kuution kohdalle tai kohtaa pinkin Yoshin, Boom Boomin ja Luu-Goomban hahmot.

LEGO® Luigi™ hahmon voi yhdistää Bluetoothin kautta toiseen LEGO Luigiin tai LEGO® Mario™ hahmoon (lisähahmot eivät sisälly settiin). Kahden pelaajan rakennuspelissä yhteistyöllä voi ansaita digitaalisia bonuskolikoita.

Tämä moduuleista koostuva 280-osainen LEGO® lelun rakennussarja on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille luoville lapsille. Sen voi rakentaa vaikka kuinka monella tavalla ja yhdistää muihin LEGO® Super Mario™ setteihin

LEGO® Luigi™ hahmo toimii kahdella AAA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen). Tämä on interaktiivinen leikkielämys, jossa pelaajat saavat välitöntä palautetta ja palkintoja luovuudesta.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Super Mario
Hinta 59,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SUPER MARIO 71387 SEIKKAILUT LUIGIN KANSSA- ALOITUSRATA
Arvostelusi