Kaasugrillit

Ladataan...

Kaasugrillillä kypsennät ruoan tasaisesti

Kaasugrillin etuja ovat ehdottomasti sen vaivattomuus sekä tasainen ruoan kypsentäminen. Polttimien avulla säädät näppärästi lämpötilaa ja sivukeittimen avulla valmistuvat yhtä aikaa  esimerkiksi perunat samalla, kun grillissä paistuvat muut grilliherkut.

Minimanin valikoimasta löydät kaasugrillejä kolmella, neljällä ja  jopa kuudella polttimolla.  Kaasugrillejä löytyy myös sivukeittimellä varustettuna. Osassa malleja on mukana lisäksi laadukas pizzakivi, jonka ansiosta herkullisen pizzan paistaminen onnistuu käden käänteessä, jos haluaa vaihtelua grillattaviin ruokiin. Valikoimastamme löydät kaasugrillejä merkeiltä Mustang, Bonanza ja Lusifer, jotka takaavat laadukkaat grillailuhetket läpi kesän.

Miten valita sopiva kaasugrilli?

Kun pohdit millainen kaasugrilli sopisi juuri sinulle, on hyvä lähteä miettimään hankintaa omien käyttötarkoitusten ja grillaustottumusten kautta. Mikäli tarkoituksena on grillata usein tai suurempia määriä kerralla, kaasugrilleistä kannattaa valita vaihtoehto, jossa grillauspinta-ala ei lopu heti kesken. Jos kaasugrilliä käytetään harvakseltaan tai valmistettavien ruokien määrä on pieni, riittää useimmiten kaasugrilli pienemmällä pinta-alalla. Grillauksen yhteydessä esimerkiksi uuden sadon perunoiden valmistaminen onnistuu kätevästi valitetessasi grillin sivukeittimellä. 

Kaasugrillin polttimoiden määrä vaikuttaa lämpötilojen säätömahdollisuuksiin, joten mikäli  tarkoituksena on valmistaa useampia eri ruokalajeja yhtäaikaa, suurempi poltinmäärä on hyödyksi. Suurempi poltinmäärä mahdollistaa myös epäsuoran grillauksen.

Kaasugrilleissä käytetään materiaalina sekä ruostumatonta terästä että valurautaa. Ruostumattoman teräksen etu on sen kestävyys ja helppo puhdistaminen. Toisaalta valurauta tarjoaa hyvän lämmönvarastointikyvyn, mutta vaatii enemmän huoltamista. 

Kaasugrillien hinnat riippuvat niiden tarjoamista ominaisuuksista, kuten polttimoiden määrästä ja lisävarusteista, joten omaa valintaa tehdessä on syytä kiinnittää huomiota eri vaihtoehtojen tarjoamiin ominaisuuksiin suhteessa omaan budjettiin.

Älä unohda nestekaasun ja grilllausvälineiden hankintaa

Kaasugrilli tarvitsee toimiakseen myös nestekaasua. Olipa valintasi perinteinen tai komposiittipullo, myymälöidemme valikoimsta löydät molemmat. Varmista myös kaasun riittävyys säännöllisesti ja vaihda uuteen pulloon ajoissa, niin kaasu ei pääse loppumaan kesken grillaushetken. Kun huolehdit myös laadukkaiden grillaustarvikkeiden ja -välineiden hankinnasta, grillauksesta tulee entistäkin mukavampaa ja vaivattomampaa.