OBH 7945 VACUUM SEALER CHEF

OBH Nordica Chef on helppokäyttöinen, tehokas ja tyylikäs tyhjiöpakkauslaite.
Varastossa
SKU
5708642079457
79,90 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

OBH Nordica -vakuumikone soveltuu sekä kuivien että kosteiden elintarvikkeiden tyhjiösäilömiseen eli vakumointiin. Kompaktin kokoisessa laitteessa on lisäksi toiminto herkille elintarvikkeille. Laitteessa on yhdeksän automaattista ohjelmaa. Pusseja voi käyttää mikroaaltouunissa sekä poreilevassa vedessä, jonka lämpötila on hieman kiehumispisteen alapuolella. Pussit ovat uudelleen käytettäviä ja konepestäviä.

OBH Nordica -tyhjiöpakkauslaitteen avulla voit säilyttää elintarvikkeita jopa viisi kertaa pidempään kuin tavanomaisilla säilytysmenetelmillä ja säästää rahaa, aikaa ja luontoa. Happi on suurin syy elintarvikkeiden ravintoarvon, koostumuksen, maun ja laadun heikkenemiseen. Happi aiheuttaa myös kylmävaurioita pakastimessa säilytettäville elintarvikkeille ja mahdollistaa mikro-organismien kehittymisen. Elintarvikkeiden tavanomaiset säilytysmenetelmät, kuten tavallisissa muovipusseissa ja astioissa säilyttäminen, eivät ole näin ollen optimaalisia, koska niissä ilma ja elintarvike pakataan itse asiassa samaan tilaan. Tyhjiöpakkaamalla happi poistetaan, estetään bakteerien, homeen ja hiivan kasvua elintarvikkeessa sekä rasvojen hapettumisreaktiota. Tämän vuoksi maku säilyy ja elintarvike pysyy tuoreena jopa viisi kertaa pidempään verrattuna tavanomaisiin säilytysmenetelmiin.

 

 

- Teho: 120 W. Imuteho: 12 L/min. Alipaine: max. -0,8 baaria.
- 9 ohjelmaa: Tyhjiöinti ja saumaus, Manuaalinen tyhjiönti, Kosteat elintarvikkeet, Kuivat elintarvikkeet, Gentle-asetus, Tavalliset elintarvikkeet, Tyhjiöastiassa tapahtuva tyhjiönti, Manuaalinen saumaus, Keskeytä
- Mukana aloituspakkaus, joka sisältää: 1 pussirullan 3 m x 28 cm ja 5 tyhjiöpussia 28 cm x 40 cm
- Mitat: 37 cm (L) x 15 cm (S) x 7,4 cm (K)
- Paino: 2,3 kg
- Johdon pituus: 1,2 m
- Takuu 24kk

Lisätietoja
Brändi OBH Nordica
Hinta 79,90 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:OBH 7945 VACUUM SEALER CHEF
Arvostelusi
Löysimme tuotteita, joista saattaisit pitää!