LEGO FRIENDS 41707 PUIDENISTUTUSAUTO

Palikoista rakennettava taimitarha puutarhanhoitoleikeistä nauttiville lapsille, jotka haluavat kasvattaa puita ja hoitaa luonnoneläimiä uudistaen Heartlake Cityn vihreäksi kaupungiksi.
Varastossa
SKU
5702017155081
29,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
alkaen 9,90e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Auta Oliviaa ja Danielia uudistamaan Heartlake City vihreäksi kaupungiksi! Hoida Olivian kanssa taimia kasvihuoneessa. Karsi kasveista ylimääräiset oksat, kerää lehdet ja vie ne kompostiastiaan. Pumppaa kastelukannuun vettä. Toimita puut sähkökuorma-autolla oikeaan kohteeseen ja suuntaa sitten taimitarhaan rentoutumaan ja ystävystymään oravan, perhosten ja leppäkertun kanssa.

Kannusta lapsia luontoleikkeihin LEGO® Friends Puidenistutusauton (41707) avulla. Yli 6-vuotiaat lapset oppivat kasvien kasvamisesta rakentamalla ja leikkimällä tällä setillä, jonka hinta-laatusuhde on erinomainen. Se sisältää 2 mininukkehahmoa, taimitarhan, ajettavan lava-auton, paljon kivoja puutarhanhoitotarvikkeita ja luonnoneläinten hahmoja, jotka pitävät seuraa uurastaville LEGO Friends hahmoille. Syntymäpäivälahjaksi sopiva setti on täynnä erilaisia yksityiskohtia, jotka innoittavat mielikuvitusleikkeihin. Ajoneuvoista innostuneet lapset ihastuvat lava-autoon, jonka hahmot ovat muuttaneet sähkökäyttöiseksi. Siinä on taittuva nosturi, jolla puita voi nostaa lava-auton kyytiin. Molemmat mininukkehahmot pääsevät helposti ohjaamoon, kun katon irrottaa. 

Pakkauksessa on vaikka mitä – LEGO® Friends lahja sisältää 2 mininukkehahmoa, kasvihuoneen, lava-auton, puutarhanhoitotarvikkeita ja 5 luontoaiheista leluhahmoa.

Täynnä luovia yksityiskohtia – Puidenistutussetti sisältää kasvihuoneen, jossa taimet voi istuttaa ruukkuihin sekä kuorma-auton, jossa on taittuva nosturi, saranallinen takaluukku ja irrotettava katto.

Aidot lisävarusteet – Paljon nokkelia yksityiskohtia, jotka ovat lasten mieleen. Pienet puutarhurit voivat täyttää kastelukannun vanhanaikaisella vesipumpulla, kaivaa lapiolla ja syöttää oravalle tammenterhoja.

Lava-auto on 7 cm korkea, 14 cm pitkä ja 6 cm leveä, joten se vie vähän tilaa hyllyllä koristeena.

Ikäsuositus 6+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 29,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO FRIENDS 41707 PUIDENISTUTUSAUTO
Arvostelusi