LEGO FRIENDS 41688 MAAGINEN ASUNTOVAUNU

Klassikkotyylinen asuntovaunu ja ennustajan teltta luoville lapsille.
Varastossa
SKU
5702016916119
49,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Haluatko astua taianomaiseen mystiikan maailmaan? Tervetuloa maagiseen asuntovaunuun! Mia on tullut käymään tulevaisuuteen näkevän Claire-ennustajan luona. Nouse asuntovaunuun ja tervehdi vanhaa ja viisasta Spades-pöllöä. Valmista liedellä teetä ja ojenna hevoselle omena. Liity Clairen seuraan telttaan seuraamaan Mian saamaa ennustusta. Kristallipallo pyörii ja paljastaa... iloiset kasvot! Ehkäpä Mialla on onnea tivolissa!

 

 

Tämä perinteinen vaunu ja ennustajan teltta lumoavat lapset. Sisältää kristallipallon, jotta lapset voivat ennustaa leikeissään tulevaisuutta!

Etsitkö lahjaa lapselle, joka pitää erikoisista ajoneuvoista? Ilahduta häntä LEGO® Friends Maagisella asuntovaunulla (41688). Tämä hauska lelusetti sisältää lasten asuntovaunulelun, ennustajan teltan, 2 mininukkea, hevoshahmon ja pöllöhahmon. Hevosen vetämä asuntovaunu on täynnä hurmaavia, vanhanaikaisia yksityiskohtia. Siinä on mm. söpöt ristikkoikkunaluukut ja vanhanaikainen lyhty. Saranoidun katon voi avata, jotta lapset voivat leikkiä sisätilassa. Sisällä on vuode, keittiö liesineen ja pöytä, jonka ääressä he voivat syödä. Ruoan jälkeen lapset voivat hoitaa hevosta tai leikkiä pöllön kanssa. Teltassa on kristallipallo. Kääntämällä aktivoituva toiminto saa pallon pyörimään ja kertomaan Mian tulevaisuuden. Lapset voivat valita, pysähtyykö pallo iloisten vai surullisten kasvojen kohdalle, vai antavatko he kohtalon päättää... Esittele pienille rakentajille Heartlake City -lelut, joiden parissa odottaa realististen roolileikkien hauska maailma. LEGO Friends settien avulla lapset pääsevät tutustumaan heitä kiinnostaviin asioihin jännittävien hahmojen seurassa.

Vaunu on 11 cm korkea ja 24 cm pitkä ja teltta on 11 cm korkea ja 8 cm leveä, joten kumpikin niistä sopii näytille pieneen tilaan.

Ikäsuositus 7+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
Hinta 49,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO FRIENDS 41688 MAAGINEN ASUNTOVAUNU
Arvostelusi