DOTS 41928 LAUKKUKORISTE, SARVIVALAS

Suunniteltavat laukkukoristeet luovuuden ystäville.
Varastossa
SKU
5702016915037
Tarjoushinta 4,17 € Normaalihinta 6,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Ilahduta hienoista, muokattavista asusteista kiinnostunutta lasta tällä laukkukoristesetillä. Se sisältää kuution, jossa on ripustusosa, silikonirenkaan, laatanirrotustyökalun ja laattoja.

Kiinnitä laukkuusi persoonallinen koriste ja hengaile tämän ihastuttavan sarvivalaan kanssa! Kokoa laukkukoriste ja suunnittele sitten hieno sarvivalas ja erilaisia ilmeitä. Käytä mukana olevia laattoja ja tee eloisan sinisen, turkoosin ja vihreän sävyinen sarvivalas tai muuta sitä DOTS-lisäsarjapussin laatoilla. Muuta laukkukoristeesi tyyliä ja suunnittele se uusiksi milloin tahansa. Kun olet tyytyväinen, kiinnitä koru laukkuusi silikonirenkaalla, ja ei kun menoksi! #dotyourworld

Yllätä lapsi tällä meriaiheisella LEGO® DOTS Laukkukoriste, sarvivalas (41928) setillä. Siinä on tukeva kuutio, jossa on ripustusosa, avaimenmuotoinen laatanirrotustyökalu ja paljon laattoja.

Lapset voivat koristella laukkukoristeen käyttämällä lelupakkauksen suunnitteluideoita tai omaa luovuuttaan ja taitojaan ja keksiä omia kekseliäitä koristekuvioitaan.

Ikäsuositus 6+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® DOTS
Hinta 6,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:DOTS 41928 LAUKKUKORISTE, SARVIVALAS
Arvostelusi