DEXAL ORIGINAL URHEILUJUOMAJAUHE APPELSIINI 500 G

DEXAL ORIGINAL URHEILUJUOMAJAUHE APPELSIINI 500 G

SKU 6409941306266

Kuvaus / DEXAL ORIGINAL URHEILUJUOMAJAUHE APPELSIINI 500 G

Dexal Original Sports Drink on raikkaan appelsiinin makuinen urheilujuomajauhe neste- ja suolatasapainon ylläpitoon. Tuote on hiilihydraatti-elekrolyyttiliuos, joka ylläpitää suorituskykyä pitkäkestoisen harjoituksen aikana. Se auttaa korvaamaan fyysisen rasituksen aikana kehon menettämät nesteet ja tärkeimmät elektrolyytit ja parantaa veden imeytymistä. Liikuntasuorituksen aikana tapahtuvan hikoilun ja lihastyön seurauksena keho menettää runsaasti nestettä, elektrolyyttejä ja lihasten hiilihydraattivarastoja. Dexal Original urheilujuomajauhe auttaa täydentämään lihasten hiilihydraattivarastoja sen sisältämien nopeiden hiilihydraattien avulla. Näin voidaan välttää treenin aikainen väsyminen ja suorituskyvyn lasku. Urheilujuomajauheen elektrolyytit edistävät kehon nestetasapainoa ja sitä kautta suorituskykyä. Tuote sopii kaikkiin urheilulajeihin tukemaan maksimaalista suorituskykyä. Voidaan nauttia myös ennen suoritusta hiilihydraattivarastojen tankkaukseen tai suorituksen jälkeen palautumisen tukemiseen. Tuote on 500 gramman pakkaus ja siitä saadaan 14 litraa valmista urheilujuomaa.

 

 

Käyttö: Käyttöohje ja annostus: runsas ruokalusikallinen (30 ml tai 17,5 g) sekoitetaan 5 dl:aan vettä. Nautitaan fyysisen rasituksen tai runsaan hikoilun aikana ja jälkeen. Jauhe voidaan sekoittaa tarvittaessa myös suurempaan tai pienempään määrään vettä.

Ainesosat: Dekstroosi, fruktoosi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kaliumsitraatti, maltodekstriini, natriumsitraatti, natriumkloridi, kaliumkloridi, luontainen väri (betakaroteeni), luontaiset aromit (appelsiini, sitruuna, greippi), makeutusaine (asesulfaami-K).

Tuote pakataan tiloissa, missä käsitellään maito-, muna- ja viljatuotteita (gluteeni) ja pähkinöitä ja saattaa siksi sisältää jäämiä niistä.

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Hinta 10,29 €

Liittyvät tuotteet

DEXAL ORIGINAL SPORTS DRINK URHEILUJUOMAJAUHE APPELSIINI 35 G
2,15 €
MAXIM SPORTS DRINK FRESH ORANGE URHEILUJUOMAJAUHE 480 G
10,45 €
DEXAL URHEILUJUOMATIIVISTE LIGHT APPELSIINI 400 ML
15,25 €
LEADER SPORTS DRINK URHEILUJUOMAJAUHE COLA ANNOSPSS 45
0,99 €
LEADER SPORTS DRINK URHEILUJUOMAJAUHE STIRUS ANNOSPSS 4
1,15 €
HART-SPORT ENERGY URHEILUJUOMAJAUHE 54 G
1,69 €
MAXIM SPORTS DRINK FRESH LEMON URHEILUJUOMAJAUHE 480 G
10,45 €
Kirjoita arvostelu
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat lisätä tuotearvioita. Kirjaudu sisään tai luo tili