DENVER SÄÄASEMA WS-520 MUSTA

Varastossa
SKU
5706751042607
17,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Sääasema kosketusnäyttö WS-520 Denver Musta on todellinen tehopaketti joka kotiin täynnä hyödyllisiä ja käytännöllisiä mittareita. Tämä sääasema on kätevästi kosketusnäytöltä ohjailtava. Denver sääasema mittaa sisä- ja ulkolämpötilaa sekä ilmankosteutta, ja se myös mittaa absoluuttisen ilmankosteuden vaihtelua. Mittari näyttää kolmiportaisella mukavuusindeksillään, milloin sisäilma on kuivaa, mukavaa tai liian kosteaa ja muistuttaa niin tuuletuksen tarpeesta kuin ikkunan sulkemisestakin. Lisäksi se kertoo kellonajan. Kellonajan voi valita toimimaan 12 tai 24 tunnin mukaan. Lämpötila toimii celsius tai Fahrenheit asteikolla.

Ulkoanturi ulkolämpötilan mittaamiseen on langaton, ja sen voi sijoittaa juuri sopivaan paikkaan mittaamaan lämpötilaa. Sääasema kosketusnäyttö WS-520 Denver Musta on paristokäyttöinen, ja se toimii 3 x AAA paristoilla. Langaton ulkoanturi toimii 2 x AA paristoilla. Ulkoanturissa on myös reikä tukevaa seinäkiinnitystä varten. Myös päälaite näytöllä voidaan kiinnittää seinään tai asettaa pöydälle oman taustatukensa varaan.

 

 

Kosketusnäyttö, 3 painiketta
Sisälämpötilan mittaus: 0 °C …+ 50 °C
Ulkolämpötilan mittaus: -40 °C …+ 70 °C
Ilman suhteellisen kosteuden mittaus (sisällä / ulkona): 20−90 %

Päivittäisten maksimi- ja minimilämpötilojen sekä ilmankosteuden maksimiarvon automaattinen tallennus; muistin manuaalinen tyhjennys. Paristot: päälaite 3 x AAA, ulkoanturi 2 x AA; paristot eivät sisälly pakkaukseen.

Lisätietoja
Hinta 17,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:DENVER SÄÄASEMA WS-520 MUSTA
Arvostelusi