DENVER PROJEKTORI KELLORADIO VALKOINEN

Onko olemassa ärsyttävämpää kuin herätyskellon sitkeä pirinä aikaisin aamulla, kun vielä tekisi mieli nukkua? Kelloradio projektiolla CRP-717WHITE Denver tekee aamuheräämisestä lempeää ja saa päivän alkamaan mukavissa tunnelmissa. Valitse vain suosikki radiokanavasi ja anna musiikin herättää uuteen päivään.

Varastossa
SKU
5706751028878
24,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
alkaen 5,65e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
alkaen 10,95e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Kelloradio projektiolla CRP-717WHITE Denver on monipuolinen kelloradio herätystoiminnolla ja projektorilla. Siinä on suuri LED-näyttö, josta kellonajan näkee nopealla vilkaisulla. Kelloon voi valita kaksi eri herätysaikaa ja siinä on myös torkkutoiminto. Kelloradio toimii sekä asetetulla radiokanavalla että summeriäänellä.

Kelloradio CRP-717WHITE on erityisen kätevä, sillä siinä on 180° säädettävällä tarkkuudella oleva projektori, joka heijastaa kellonajan seinälle. Enää ei tarvitse edes nostaa päätä tyynystä kellonajan varmistamiseksi!

Herää mukavasti uuteen aamuun suosikki musiikkisi tahdissa, halutessasi torkuta hetki tai köllöttele vähän aikaa vain musiikkia kuunnellen. Enää ei tarvitse kokea shokkiherätyksiä herätyskellon hälyttäessä, vaan voi vähitellen virota tokkurasta sen parhaan radiokanavan ääneen. Tämä Denver kelloradio pitää huolen siitä, että takuulla heräät kun heräämisen aika on, mutta aina hyvillä mielin.

 

 

°180 kellon projektiotoiminto terävyyden ohjaimella heijastaa kellonajan seinälle
Radioasemien tallennus
0,9″ LED-näyttö, invertoidut värit
Kaksi herätystoimintoa, herää radioon tai kelloradion äänimerkkiin
Myös torkku- ja uniajastintoiminnot
Mitat: 160 x 60 x 57 mm
Paino: 365 g

Lisätietoja
Hinta 24,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:DENVER PROJEKTORI KELLORADIO VALKOINEN
Arvostelusi