DENVER BLUETOOTH KAIUTIN VALOLLA MUSTA

Kaiutin LED-valoilla BLT-324 Denver antaa musiikille upean lisäsäväyksen kirkkaana hohtavalla LED-valaistuksella. Tämä upea Bluetooth-kaiutin on todellinen voimanpesä, jonka äänentoisto on laadukas ja selkeä. Pienikokoinen kaiutin kulkee helposti matkassa mukana, ja voit jatkossa kuunnella suosikki musiikkiasi missä tahansa liikutkin. Liitä vain puhelin tai muu älylaite kiinni kaiuttimeen, valitse haluamasi soittolista ja anna kaiuttimen toistaa korkeatasoista musiikkia taukoamatta tuntien ajan.

Varastossa
SKU
5706751049750
34,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Kaiutin LED-valoilla BLT-324 Denver on Bluetooth-kaiutin, jolla soitat helposti hyvälaatuista musiikkia suoraan puhelimesta, tietokoneesta tai tabletista vaikka puistopiknikillä tai pihajuhlissa. Hauskat värikkäät LED-valot sykkivät musiikin tahtiin ja luovat välittömästi lisätunnelmaa juhliin kuin juhliin. Kaiutin jaksaa soittaa musiikkia 3-4 tuntia putkeen yhdellä latauksella, joten nyt voit vain keskittyä nauttimaan soundista.

Näppärän kokoiset kaiuttimen mitat ovat 9.5(w) x 9.5(d) x 22(h) cm ja paino 684 g. Kaiutin on helppo kuljettaa paikasta toiseen ja tarvittaessa vaikka pakata kaappiin jemmaan.

 

 

 

1200mAh sisäänrakennettu ladattava akku
3-4 h soittoaika yhdellä latauksella
Hands free toiminto
Toimintamatka jopa 15 m päähän

 

Lisätietoja
Hinta 34,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:DENVER BLUETOOTH KAIUTIN VALOLLA MUSTA
Arvostelusi