Osta nyt, maksa 3 kk:n kuluttua! Kampanja voimassa 22.12.2023 saakka - Lue lisää!

DENVER BLUETOOTH KAIUTIN VALOLLA MUSTA

SKU 5706751049750
Kaiutin LED-valoilla BLT-324 Denver antaa musiikille upean lisäsäväyksen kirkkaana hohtavalla LED-valaistuksella. Tämä upea Bluetooth-kaiutin on todellinen voimanpesä, jonka äänentoisto on laadukas ja selkeä. Pienikokoinen kaiutin kulkee helposti matkassa mukana, ja voit jatkossa kuunnella suosikki musiikkiasi missä tahansa liikutkin. Liitä vain puhelin tai muu älylaite kiinni kaiuttimeen, valitse haluamasi soittolista ja anna kaiuttimen toistaa korkeatasoista musiikkia taukoamatta tuntien ajan.

Kuvaus

Kaiutin LED-valoilla BLT-324 Denver on Bluetooth-kaiutin, jolla soitat helposti hyvälaatuista musiikkia suoraan puhelimesta, tietokoneesta tai tabletista vaikka puistopiknikillä tai pihajuhlissa. Hauskat värikkäät LED-valot sykkivät musiikin tahtiin ja luovat välittömästi lisätunnelmaa juhliin kuin juhliin. Kaiutin jaksaa soittaa musiikkia 3-4 tuntia putkeen yhdellä latauksella, joten nyt voit vain keskittyä nauttimaan soundista.

Näppärän kokoiset kaiuttimen mitat ovat 9.5(w) x 9.5(d) x 22(h) cm ja paino 684 g. Kaiutin on helppo kuljettaa paikasta toiseen ja tarvittaessa vaikka pakata kaappiin jemmaan.

 

 

 

1200mAh sisäänrakennettu ladattava akku
3-4 h soittoaika yhdellä latauksella
Hands free toiminto
Toimintamatka jopa 15 m päähän

 

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Hinta 34,95 €
Brändi Denver

Liittyvät tuotteet

DENVER PROJEKTORI KELLORADIO VALKOINEN
24,95 €
DENVER BLUETOOTH KAIUTIN VALOLLA MUSTA
19,95 €