CITY STUNT 60294 STUNTTISHOW N REKKA-AUTO

Vauhdikkaita stunttitemppuja!
Varastossa
SKU
5702016912579
Tarjoushinta 59,95 € Normaalihinta 69,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Osallistu LEGO® City tv-sarjan hahmojen Citrus-pellen, Naten ja Incogn!tron kanssa upeisiin stunttitemppuihin! Viritä vauhtipyörällä toimiva pyörä, ota vauhtia rampilta, jotta osut napakymppiin ja Citrus-pelle putoaa vesipaljuun. Taituroi upeita hyppyjä ja laskeutumisia. Selviätkö rekasta? Saat ottaa selvää! Tämä Stunttishow’n rekka-auto -setti sisältää kaikki tarvikkeet upeiden stunttiesitysten järjestämiseen.

 

 

Järjestä kaupungin paras esitys tämän vauhdikkaan LEGO® City Stunttishow’n rekka-auto setin avulla. Siinä on paljon upeita toimintoja, kuten vauhtipyörällä toimiva stunttipyörä.

Ensiluokkainen LEGO® City Stunttishow’n rekka-auto (60294) lelusetti on täynnä toimintaleikkiin sopivia ominaisuuksia, mm. vauhtipyörällä toimiva stunttipyörä upeisiin hyppyihin. Kun lapset virittävät pyörän ja laukaisevat sen rampilta napakymppiin, niin pelle putoaa lelun vesipaljuun. Sisältää 4 minihahmoa, joista 3 on LEGO City Adventures tv-sarjan hahmoja. Muuta lapset eivät hauskanpitoon tarvitsekaan!

Pakkaus sisältää kaikki tarvikkeet, joilla lapset voivat rakentaa ison nousu- ja laskurampilla varustetun rekan, hyppyaltaana toimivan vesipaljun ja vauhtipyöräkäyttöisen stunttipyörän. Mukana on myös 4 minihahmoa tarvikkeineen ja paljon muuta mukavaa.

Valmiiksi rakennettuna Stunttishow’n rekka-auto on 16 cm korkea, 48 cm pitkä ja 7 cm leveä.

Ikäsuositus 6+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
Hinta 69,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY STUNT 60294 STUNTTISHOW N REKKA-AUTO
Arvostelusi