31200 STAR WARS SITH

Rentoudu ja tuo tasapainoa elämääsi tämän taideprojektin parissa.
Rentoudu aktiivisen puuhan parissa ja rakenna tämä kekseliäs LEGO® Art Star Wars™ Sith™ 3-in-1 taideprojekti. Voit kuunnella samalla kiehtovaa soundtrackia.
Varastossa
SKU
5702016677713
129,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Art 31200 Star Wars™ Sith™

Ikäsuositus: 18+

Osien lukumäärä: 3406

Oletko aina haaveillut omistavasi kaikkien tunteman roiston muotokuvan? Nyt voit pitää tauon arjen kiireistä ja rakentaa Sith-lordin muotokuvan. Hankkimalla kaikki kolme rakennussarjaa voit yhdistää ne jättimäiseksi projektiksi. Pakkaukseen sisältyvä äänite vahvistaa kokemusta ja vie sinut settiin liittyvien tarinoiden syövereihin. Kun malli on valmis, viimeistele teos Star Wars -signeerauslaatalla ja aseta projektisi kaikkien nähtäväksi.

Hei Star Wars™ -fani, tämä setti sopii juuri sinulle. Rakenna tästä LEGO® Art Star Wars™ Sith™ (31200) setistä legendaarinen taideteos. Nauti ansaituista tauoista ja rakenna huikea sisustusesine kotiisi tai toimistoosi. Luova rakennusprojekti Tämä 3-in-1-muotokuvasetti on huikea ylistys sithlordeille Darth Maul™, Kylo Ren™ ja Darth Vader™. Jos haluat rakentaa mahtipontisempaa taidetta, osta kaikki kolme settiä ja yhdistä ne huikeaksi Darth Vader -tauluksi. Rakentamisen aikana voit kuunnella pakkaukseen sisältyvältä soundtrackilta settiin liittyviä tarinoita ja lisätietoja. Viimeistele rakennelma Star Wars -signeerauslaatalla, ja aseta valmis taideteos seinälle tai hyllylle. Projekti, joka kysyy rakennustaitoa ja keskittymiskykyä Tämä muotokuvien rakennussarja tuo tyytyväisen mielen, etkä tarvitse siihen taiteilijan lahjoja tai suurta LEGO kokoelmaa. Kun saat sen valmiiksi, voit esitellä sitä ylpeydellä. Tämä LEGO setti kuuluu popkulttuurista, taiteesta, designista ja arkkitehtuurista kiinnostuneille aikuisille suunnattujen inspiroivien rakennussarjojen kokoelmaan. Setit sopivat mainiosti myös lahjaksi kaikille (myös sinulle).

"
- Uppoudu tähän aikuisille suunnattuun LEGO® Art Star Wars™ Sith™ (31200) canvastaulusettiin, jonka osista kolme erilaista vaihtoehtoista mallia. Rakenna Star Warsin legendaariset sithlordit ja aseta ne kunniapaikalle seinällesi tai hyllyllesi.
- Tutustu luovuutesi ”pimeään puoleen” tämän 3 395-osaisen LEGO® setin parissa. Pakkaus sisältää 9 seinälle kiinnitettävää canvaslevyä, Star Wars™ -signeerauslaatan, palikoista rakennettavat LEGO kehykset, upouuden ripustuselementin sekä palikanerottimen.
- Anna stressin haihtua ja rakenna näiden eeppisten sithlordien ainutlaatuiset LEGO® muotokuvat. Kuuntele pakkaukseen sisältyvältä soundtrackilta rakennelmaan liittyviä hauskoja Star Wars™ -aiheisia tarinoita ja haastatteluja.
- Uppoudu kiehtoviin, legendaarisiin sithlordeihin rakentaessasi tätä ainutlaatuista LEGO® sarjaa. Haasta luovuutesi, osta kolme settiä ja yhdistä ne upeaksi Darth Vader™ -taideteoksesi koristamaan kotiasi tai toimistoasi.
- Tämän LEGO® Art 3-in-1-setin koko on 40 x 40 cm. Aseta se näytteille seinälle tai hyllylle, jossa sen yksityiskohdat tulevat esille. Tämä setti on hieno lahja niin itsellesi kuin muille luoville rakentajille, jotka fanittavat Star Warsia™.
- Paristoja ei tarvita. Tämä aikuisten taidesetti sisältää mukaansatempaavan LEGO® rakennelman ja taustoja valaisevan soundtrackin. Pakene arjen askareita, ryhdy luovan harrastuksen pariin ja rakenna upea taideteos.
- Rakentaminen sujuu helposti kuvateoksen tyylisillä ohjeilla. Ennen rakentamista voit sukeltaa syvälle Darth Vaderin™ maailmaan. Kuuntele tästä LEGO® setistä kertovaa soundtrackia rakentaessasi taideteosta.
- Legendaarisia sithlordeja esittävät LEGO® Art mallit näyttävät upealta seinällä tai hyllyllä. Näiden settien palkitsevan rakennuskokemuksen parissa voit toteuttaa itseäsi luovasti.
- LEGO® rakennusosat täyttävät tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja toimivat joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
- LEGO® osat on testattu huolellisesti. Varmistamme, että kaikki LEGO Art rakennussarjat täyttävät tiukimmat turvallisuusstandardit. Voit olla varma, että tämä Star Wars™ Sith™ -taulu on yhtä kestävä kuin kauniskin."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Art
LEGO ikäsuositus 18+
Hinta 129,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:31200 STAR WARS SITH
Arvostelusi