Keskiviikosta lähtien luvassa jotain HURRRJAA! Tilaa uutiskirjeemme niin näet tarjoukset jo päivää ennen!

Ilotulitteet

Ladataan...

Ilotulitteet

 

Ilotulitteet ovat perinteinen tapa juhlistaa esimerkiksi mökkikauden päättäjäisiä ja uuden vuoden alkamista. Ilotulitteista löytyy erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin aina raketeista patoihin ja ilotulitesuihkuihin.

Perinteisin vaihtoehto ovat ilotuliteraketit, jotka ammutaan taivaalle maahan asetetun tikun päästä yksitellen. Ilotuliterketit luovat taivaalle erilaisia kuvioita ja värejä. Ne voivat olla yksivärisiä tai monivärisiä, ja ne voivat tuottaa esimerkiksi kultaisia kipinöitä, hajotuskuviota tai palmunlehti-efektejä.

Ilotulitepadat ovat nimensä mukaisesti patoja, joista lähtee yhdellä sytytyksellä useampi ilotulite. Padoista lähtevien laukauksien määrä ja padan kesto vaihtelevat ilotulitepadan koon mukaan.

Pienempiin ilotulituksiin on saatavissa erilaisia pienilotulitteita kuten esimerkiksi roomalaiset kynttilät, jotka ovat putkimaisia ilotulitteita ja ampuvat peräkkäin useita pienempiä räjähdyksiä tai kuvioita. Suihkut taas ovat ilotulitteita jotka suihkuttavat räiskyvän valosuihkun ilmaan. Pienilotulitteissa on saatavissa myös erilaisia lajitelmia, jotka voivat sisältää monenlaisia pieniä ilotulitteita rätisevistä paukuista pyöriviin hyrriin.

Ilotulitteita ampuessa on syytä muistaa turvallisuustekijät, kuten suojalasit. On myös  tärkeä noudattaa alueellisia määräyksiä ja sääntöjä.

Minimanin valikoimasta löydät näyttävät ilotulitteet, joilla juhlistat niin mökkikauden päättäjäisiä kuin uuden vuoden vaihtumista. Tutustu sesongin mukaan vaihtuvan valikoimaamme verkkokaupassamme.

 

Huom! Kesäkauden päättäjäisten ilotulitteet ovat myynnissä Seinäjoen, Vaasan ja Kokkolan myymälöissämme seuraavasti:

ke-la 23.-26.8.2023:

ke-pe 9-21

la 9-18

 

Ilotulitteita myydään ja luovutetaan vain yli 18-vuotiaille.