TROLLS 41253 LONESOME FLATSIN LAUTTASEIKKAILU

Musikaalinen roolileikkiseikkailu Trolls-elokuvafaneille
Trolls-fanit pääsevät Poppyn ja tämän ystävien mukana upealle musiikkimatkalle LEGO® TROLLS: MAAILMANKIERTUE Lonesome Flatsin lauttaseikkailussa.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016616798
29,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® Trolls 41253 Lonesome Flatsin lauttaseikkailu

Ikäsuositus:

4+

Osia:

159

LEGO® TROLLS: MAAILMANKIERTUE lauttaseikkailu -leikkisetti

Innostava rakennussetti lapsille, jossa on lautta, lava ja 3 Trolls hahmoa, joiden avulla voit luoda uudelleen TROLLS MAAILMANKIERTUE -elokuvan kohtauksia.

Oletko popmusiikin ystävä henkeen ja vereen, kuten Poppy? Lähde hänen mukaansa seikkailumatkalle kantrimusiikin maailmaan osoittamaan kaikille, miksi pop on parasta. Hyppää kelluvalle lautalle, tanssi pyörivällä näyttämöllä tai lukitse hahmot vankilaan! Stailaa Trolls-hahmojen hiukset söpöillä asusteilla. Risu voi kätkeä esineitä omaan hiuspehkoonsa! Etsi sitten soittimen kieli ja palauta maahan rauha ja harmonia – aivan kuten elokuvassa!

Kantrimusiikkia Trollsien kanssa

Herätä tarinat eloon tällä hauskalla setillä. LEGO® Life -sovelluksen digitaaliset rakennusohjeet tekevät rakentamisesta hauskaa nuorille.

Leiki lempihahmoilla

Lapset rakastavat nähdä Poppyn keinumassa mahtavasta tukastaan.

Luo uusia tyylejä

Setti sisältää paljon hiuskoristeita, jotka riemastuttavat Trolls faneja.

Opi rakentamaan itsenäisesti

Nuoret oppivat nopeasti ja hauskasti rakentamaan LEGO® 4+ settien selkeiden rakennusvaiheiden avulla.

Mielikuvitusseikkailuja

Lapset tulevat ihastumaan suloisiin tarvikkeisiin ja setin mukana tulee keräiltävä soittimen kieli.

Lukitse vankila

Avaa vanhilan selli lassolla ja lukitse hahmoja sen sisään.

Kelluva lautta

Trolls fanit voivat luoda uudelleen elokuvasta tuttuja kohtauksia.

Sisältää kolme LEGO® Trolls hahmoa

Poppy, Risu ja Hikkori sekä keräiltävä soittimen kieli.

LEGO® Trolls 41253 Lonesome Flatsin lauttaseikkailu

TROLLS: MAAILMANKIERTUE -elokuvan fanit ihastuvat tähän mahtavaan LEGO® TROLLS: MAAILMANKIERTUE Lonesome Flatsin lauttaseikkailu (41253) leikkisettiin. Tämä LEGO® 4+ setti sisältää kelluvan lautan, lavan ja vankilan. Lapset oppivat rakentamaan hauskoissa merkeissä. Herätä tarina eloon kolmella Trolls-minihahmolla Mukana on kolme minihahmoa (Poppy ja Risu ainutlaatuisissa maalaisasuissaan ja Hikkori-erikoisminihahmo) sekä tarvikkeita, joten leikit jatkuvat pitkään sen jälkeen, kun setti on rakennettu. Mitä lapset tekevät ensimmäiseksi? Tutkivatko he lauttaa, johon kuuluu säädettävä katos? Laittavatko he hahmot pyörähtelemään pyörivällä tanssilattialla? Leikkivätkö he Poppyn hiuksilla? Vai lukitsevatko he jonkin hahmoista vankilaan? Trolls-elokuvan inspiroimia luovia leikkejä Elokuvan innoittamana lapset voivat leikkiä luovia leikkejä näillä upeilla elokuva-aiheisilla Trolls-leluilla ja -minihahmoilla. LEGO® TROLLS: MAAILMANKIERTUE on maailma täynnä jännittäviä leikkejä ja keräilyleluja, kuten elokuvista tuttuja Trolls-hahmoja ja soittimen kieliä.


  • Kelluvia leikkejä lautan, lavan, vankilan ja muiden tarvikkeiden parissa. Kannusta pienet Trolls-fanit leikkimään tuttuja kohtauksia TROLLS: MAAILMANKIERTUE -elokuvasta, jossa Poppy esittelee popmusiikin countrymusiikin maailmalle.
  • Luoviin roolileikkeihin on helppo uppoutua tämän upean Trolls-leikkisetin parissa. Mukana on kolme minihahmoa, joiden avulla lapset voivat leikkiä tarinaa. Pakkaus sisältää myös paljon hiuskoristeita ja mielikuvitusleikkeihin kannustavia ominaisuuksia.
  • Lapsista on hauska keksiä uusia juttuja, joita tämän upean setin parissa voi leikkiä. Pyörivästä tanssilattiasta, kelluvasta lautasta ja keräiltävästä soittimen kielestä riittää paljon huvia vielä kauan sen jälkeen, kun malli on rakennettu.
  • LEGO® 4+ setit tarjoavat lapsille hauskan tavan oppia rakentamaan. Tämä setti sopii erinomaisesti lapsille, jotka pitävät Poppy-leluista ja Trolls-elokuviin liittyvistä tavaroista. Ja tietenkin kaikille, jotka rakastavat luovia leikkejä lelulautalla!
  • Tämä söpö lelusetti (41253) on juuri sopivan kokoinen mielikuvitusleikkeihin ja tarinoiden kertomiseen. Lautta on 16 cm pitkä ja 8 cm leveä.
  • Leikit voivat alkaa heti, sillä tähän Trolls-leluun ei tarvita paristoja. Se on hieno juttu lapsille, jotka ottavat leikkiessään mielellään ohjat käsiinsä ja antavat mielikuvitukselleen siivet.
  • Pakkaus sisältää myös painetut ohjeet digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden lisäksi. Digitaaliset ohjeet löytyvät LEGO® Life sovelluksesta, ja ne tekevät setin rakentamisesta superhelppoa myös nuoremmille Trolls-faneille.
  • Lapset voivat leikkiä TROLLS: MAAILMANKIERTUE -elokuvasta tuttuja jännittäviä kohtauksia jokaisen LEGO® TROLLS: MAAILMANKIERTUE setin parissa. Tämä leikkisetti on loistava tapa tukea lasten luovuutta, sillä he pääsevät seikkailemaan Poppyn, Risun ja heidän Trolls-ystäviensä kanssa.
  • Lasten leluissa laatu on ensisijaisen tärkeää. Siksi LEGO® rakennuspalikat testataan perusteellisesti, jotta ne täyttävät aina alan tiukimmat standardit.
  • LEGO® palikat käyvät läpi perusteelliset testit, joilla varmistetaan, että ne ovat aina turvallisia ja täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Trolls
LEGO ikäsuositus 4+
Hinta 29,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:TROLLS 41253 LONESOME FLATSIN LAUTTASEIKKAILU
Arvostelusi