TROLLS 41250 TEKNORIUTAN TANSSIBILEET

Vedenalainen Trolls-leikkisetti kannustaa luoviin roolileikkeihin
Vedenalainen seikkailu Trolls-hahmojen faneille ja monipuolisiin mielikuvitusleikkeihin LEGO® TROLLS: MAAILMANKIERTUE Teknoriutan tanssibileiden ja Merenneito-minihahmon parissa.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016616767
26,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® Trolls 41250 Teknoriutan tanssibileet

Ikäsuositus:

5+

Osia:

173

LEGO® TROLLS: MAAILMANKIERTUE Teknoriutan tanssibileet -leikkisetti

Upea leikkisarja lapsille, joka on luotu TROLLS MAAILMAKIERTUE -elokuvan pohjalta. Leikkisarja sisältää DJ-kopin, merenneidon ja paljon muuta.

Nosta tukka kohti kattoa ja suuntaa vedenalaiselle tanssilattialle peikkomaiseen teknopartyyn! Spinnaa levyjä tai vie Merenneito ja hänen mustekalakaverinsa laskemaan liukumäkeä. Aseta Merenneito sydämenmuotoiselle riutalle pyörähtelemään tanssiessaan. Laita Merenneidolle lasit tai söpö sydän hiusten koristeeksi. Ja etsi keräiltävä soittimen kieli – aivan kuin elokuvassa!

Tunneittain mielikuvituksillisia leikkejä

LEGO® Life -sovelluksen digitaalisten rakennusohjeiden avulla pienet Trolls fanit voivat oppia rakentamaan. Leikkiseikkailut voivat alkaa.

Täynnä hauskanpitoa

Laita merenneito riutalle pyörähtelemään musiikin tahtiin.

Suloinen huopasydän

Värikäs leikkisetti sytyttää lapsen mielikuvituksen valloilleen.

Liikkuvat valot ja DJ pöytä

Leiki DJ:tä pyörittämällä levyjä soittimessa

Missä mustekala piileksii?

Avattavat ovat pöydän alla paljastavat piilossa olevan mustekalan, joka on merenneidon ystävä.

Siistejä Trolls -hiuskoristeita

Stailaa merenneitojen hiukset söpöillä laseilla ja sydämellä.

Hauskaa rakentamista ja leikkejä

Leikkisetti on täynnä pieniä yksityiskohtia, joiden parissa on mukava leikkiä.

Sisältää LEGO® Trolls merenneito-hahmon

Lisäksi mustekala-hahmo ja paljon tarvikkeita

LEGO® Trolls 41250 Teknoriutan tanssibileet

Musiikkihenkinen vedenalainen seikkailu Trolls-faneille! Lapsista on hauska leikkiä elokuvasta tuttuja suosikkikohtauksiaan LEGO® TROLLS: MAAILMANKIERTUE Teknoriutan tanssibileiden (41250) parissa. Kannusta lasta rakentamaan dj:n koppi ja lava ja asettamaan Merenneito sydämenmuotoiselle riutalle pyörähtelemään. Mukana on myös hieno huopasydän ja liukumäki Merenneidon ja hänen mustekalakaverinsa iloksi. Keräilyleluja ja luovia lahjoja Tunnetko lapsen, joka rakastaa mielikuvitusleikkejä? Tämä Trolls-setti on erinomainen lahja. Ja kaikki Trolls-hahmoja tai merenneitoja rakastavat lapset ihastuvat LEGO sarjan Merenneito-minihahmoon. Avaa ovi mielikuvitusleikkien maailmaan Lapsista on hauska rakentaa tämä hieno setti ja leikkiä sitten suosikkikohtauksiaan TROLLS: MAAILMANKIERTUE -elokuvasta. Nämä lasten rakennussetit sisältävät keräiltäviä lelutarvikkeita, hahmoja ja hauskoja hiuskoristeita, ja ne herättävät Trolls-hahmojen maailman eloon. Pakkaus sisältää myös Trolls-hahmojen irtohiuksia, joihin lapset voivat lisätä söpöjä koristeita. Lapset voivat hyödyntää myös Instructions PLUS -ohjeiden hauskoja zoomaus- ja kiertotyökaluja.


  • Luova lahja kaikille Trolls-hahmojen faneille, jotka haluavat leikkiä DreamWorksin TROLLS: MAAILMANKIERTUE -elokuvasta tuttuja musikaalikohtauksia. Tämä lelu sisältää paljon tarvikkeita, jotka kannustavat hauskoihin leikkeihin, kun setti on rakennettu.
  • Pakkaus sisältää ainutlaatuisen Trolls-maailman Merenneito-keräilyhahmon ja mustekalalelun, jotka kutsuvat lapset leikkimään TROLLS: MAAILMANKIERTUE -elokuvasta tuttuja vedenalaisia kohtauksia ja osallistumaan Teknoriutan tanssibileisiin.
  • Kaiuttimet, välähteleviä valoja, tanssilattia ja dj:n koppi: tämä upea setti tarjoaa lapsille paljon puuhaa. Pyörähtele tanssilattialla, laske liukumäestä ja etsi sitten keräiltävä soittimen kieli – aivan kuten elokuvassa.
  • Etsitkö Trolls-leikkisettejä joululahjaksi? Tämä setti (41250) on loistava vaihtoehto! Setti on luovien lasten toivelahja ja se sopii etenkin viisi vuotta täyttäneille Trolls-faneille – tai kaikille, jotka rakastavat merenneitoja.
  • Dj-koppi on 8 cm pitkä, 3 cm korkea ja 3 cm leveä. Tämä vedenalainen leikkisetti on kätevän kokoinen luoviin leikkeihin.
  • Leikit voivat alkaa heti, koska tähän Trolls-leikkisettiin ei tarvita paristoja. Hyviä uutisia Trolls-faneille, jotka kertovat tarinoita mielellään mielikuvituksen voimalla – ei paristojen voimalla!
  • Nyt nuoremmatkin rakentajat pääsevät nauttimaan itsenäisistä rakennuskokemuksista ja onnistumisen ilosta digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ne löytyvät ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta.
  • Jokainen lasten LEGO® TROLLS: MAAILMANKIERTUE rakennussarja kannustaa lapsia leikkimään DreamWorksin TROLLS: MAAILMANKIERTUE -elokuvasta tuttuja kohtauksia. Ne saavat luovuuden täyteen kukkaan.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit sekä omat laatukriteerimme. Näin varmistamme, että palikat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja paloja varmistaakseen, että ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.


Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Trolls
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 26,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:TROLLS 41250 TEKNORIUTAN TANSSIBILEET
Arvostelusi