TECHNIC 42112 BETONIAUTO

Hauska rakennelma lapsille, jotka rakastavat työmaa-ajoneuvojen lelusettejä
Tämän haastavan rakennelman parissa lapset oppivat samalla, miten betoniauto toimii.
Varastossa
SKU
5702016617504
99,00 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Technic 42112 Betoniauto

Ikäsuositus: 10+

Osien lukumäärä: 1163

Jokaisella suurella rakennustyömaalla tarvitaan jykevää betonimyllyä. Lego® Technic Betoniautolla valmistat tarvittavan betonin hetkessä. Aja auto paikalle ja käynnistä betonimylly. Valmiina valamaan? Valuta betonia pyörittämällä betonimyllyä vastapäivään. Ohjaa betoni suppilolla oikeaan kohtaan seuraavaa rakennusprojektia varten.

Ilahduta eloisalla rakennustyömaalla lapset, joista on hauska tietää, miten asiat toimivat. Ajoneuvoista innostuneet lapset nauttivat tämän LEGO® Technic Betoniauton (42112) rakentamisesta. Autossa on kahdeksan järeää pyörää, liikkuva moottori, avattava ohjaamo ja iso betonimylly, joten se näyttää aivan oikealta betoniautolta. Lapset voivat pyörittää betonimyllyä käsin tai automaattisesti ja seurata, miten se pyörii, kun he työntävät autoa. Kun betonimyllyä pyöritetään vastapäivään, betonia tulee ulos. Luovia leikkejä leikkityömaalla Kekseliäät roolileikit sujuvat helposti tämän työmaalelun rakennussarjan kanssa. Auton mukana on 100 kpl 1x1 LEGO palikoita leikkibetoniksi. Lapset voivat pyörittää palikoita betonimyllyssä, ohjata betonisuppilon kahvan avulla oikeaan paikkaan ja valuttaa betonia. Edistykselliset rakennussarjat lapsille LEGO Technic pienoismallien rakennussarjat sopivat kaikille LEGO faneille, jotka ovat valmiita uuteen haasteeseen. Nämä aidon näköiset ajoneuvot liikkuvat kuten oikeat esikuvansa, ja lapset nauttivat valmiilla luomuksillaan leikkimisestä.

"
- Työmaa-ajoneuvojen lelusettejä rakastavat lapset innostuvat tämän LEGO® Technic Betoniauton (42112) monista toiminnoista. Aidolta näyttävässä betoniautossa on pyörivä betonimylly, ja se liikkuu kuin oikea esikuvansa.
- Lapset viihtyvät tämän 1 163-osaisen haastavan rakennelman parissa. Kun se on valmis, lapset voivat tutustua betoniauton kaikkiin ominaisuuksiin ja käyttää betonina sataa 1x1 LEGO® järjestelmäpalikkaa.
- Sekoita betonia kääntämällä betonimyllyä käsin tai säädä se automaattiseksi. Seuraa myllyn pyörimistä, kun auto liikkuu. Kaada betonia pyörittämällä sekoitinta vastapäivään ja ohjaa se oikeaan paikkaan suppilolla.
- Lelubetoniautoista pitävillä lapsilla on hauskaa tutustuessaan tämän betoniauton rakennussarjan kaikkiin ominaisuuksiin. Se on hieno syntymäpäivä- tai joululahja 10 vuotta täyttäneille lapsille.
- Lelubetoniauto on 42 cm pitkä, 19 cm korkea ja 12 cm leveä, joten se on juuri sopivan kokoinen luoviin leikkeihin.
- Tässä työmaalelusetissä ei tarvita paristoja, joten hauskat leikit voivat alkaa heti, eikä vauhti lopu kesken.
- Tämän lasten LEGO® Technic Betoniauton rakennussarjan mukana on painetut ohjeet.
- LEGO® Technic mallisarjat tutustuttavat lapset tekniikkaan hauskalla tavalla. LEGO Technic valikoima sisältää edistyksellisiä rakennussarjoja, jotka ovat täynnä upeita malleja ja realistisia toimintoja.
- LEGO® Technic setit täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme, että jokaisen lasten rakennussarjan osat on helppo yhdistää, joka kerta.
- LEGO® Technic setit on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki setit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Technic
LEGO ikäsuositus 10+
Hinta 99,00 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:TECHNIC 42112 BETONIAUTO
Arvostelusi