TECHNIC 42108 AJONEUVONOSTURI

Tutki nosturien toimintaperiaatteita tämän superkorkean mallin avulla.
Päästä LEGO® Technic rakentajat leikkimään oikealta rakennusmaalta tuttuja tilanteita. Tämän mallin ominaisuudet ja toiminnot toimivat kuten oikeassakin nosturissa.
Varastossa
SKU
5702016617474
119,00 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Technic 42108 Ajoneuvonosturi

Ikäsuositus: 10+

Osien lukumäärä: 1292

Valmiina vauhdikkaaseen työvuoroon rakennustyömaalla? Suorita tehtävät nopeasti mahtavalla LEGO® Technic ajoneuvonosturilla. Aja nosturi paikalleen, laske tukijalat alas ja kiipeä ohjaamoon käyttämään nosturia. Nosta puomi ja aja teleskooppivarsi ulos vaikuttavaan korkeuteen (jopa 78 cm!). Nosta sitten betonipilari vinssillä ennen kuin siirryt seuraavaan kohteeseen.

Toiminnantäyteinen setti nosturilelujen ystäville. Kaikki megakoneiden toiminnasta kiinnostuneet viihtyvät tämän LEGO® Technic 42108 Ajoneuvonosturin parissa. Tämä rakennushaaste on täydellinen valinta LEGO® Technic faneille, jotka edellyttävät malliltaan paljon toimintoja. Runsaasti toimintoja sisältävä ajoneuvonosturi hauskoihin rakennustyömaaleikkeihin Perinteisine mustakeltaisine väreineen tämä malli näyttää aivan aidolta. Mallissa on mahtava valikoima realistisia ominaisuuksia, ja se myös toimii kuin oikea nosturi. Aja ja ohjaa ajoneuvonosturi ensin oikeaan paikkaan. Vakauta nosturi sitten tukijalkojensa varaan. Nosta puomi nosturin hytistä käsin ja ojenna teleskooppivarsi – katso, miten korkealle se ulottuu! Siirrä betonipylvästä nostimella. Mainio ajoneuvo niin roolileikkeihin kuin tämän meganosturin rajojen selvittämiseen. Mukaansatempaava ja palkitseva rakennustyömaalelu Tämä on haastava ja edistyksellinen LEGO® Technic rakennelma, joka herättää tekniikan maailman eloon.

"
- Tämä toiminnantäyteinen LEGO® setti sopii rakentamisen ystäville. Sen avulla tutustut oikean nosturin toimintaan. Ohjaa autoa, levitä tukijalat, nosta puomi ja siirrä betonipylvästä.
- Tämä hieno rakennuslelu opettaa vaikka mitä tekniikasta ja liikkeestä. Kahdeksanpyöräinen ohjaus, neljä erikseen ohjattavaa tukijalkaa, kaksi hyttiä ja superkorkea teleskooppivarsi tekevät tästä upean nosturin!
- Ota vastaan tämä hauska rakennushaaste. Tutki sitten, mitä kaikilla eri toiminnoilla voi tehdä. Testaa ajoneuvonosturin kyvyt nostamalla betonipylvästä, ja siirrä se sitten seuraavalle työmaalle.
- Kymmenen vuotta täyttäneet nosturifanit innostuvat tästä upeasta LEGO® Technic (42108) setistä. Se on loistava valinta, kun etsit parhaita lahjoja lapsille, jotka rakastavat LEGO® Techniciä ja ovat valmiita uuteen rakennushaasteeseen.
- Huomaat ensimmäisenä tämän LEGO® nosturin jättimäisen koon. Nostovarsi on 78 cm korkea, joten se todellakin kurkottaa taivaisiin! Malli kerää katseet vaikuttavilla mitoillaan: Se on 48 cm pitkä ja 11 cm leveä.
- Tässä nosturiajoneuvolelussa ei tarvita paristoja. Uteliaisuus ja rakennusinto riittävät aloittamiseen!
- Haluatko jo päästä rakentamisen makuun? Aloitetaan! Pakkauksessa on selkeät ohjeet, joten hauskat leikit voivat alkaa heti.
- Avaa nuorille ja varttuneemmille LEGO® faneille ovi aivan uuteen, hauskaan rakentamisen maailmaan LEGO® Technic tuotteiden parissa. Ajoneuvon upea muotoilu ja mahtavat toiminnot takaavat, että hauskat leikit jatkuvat pitkään sen jälkeen, kun malli on rakennettu.
- Rakennuslelujen täytyy olla lujia. On hyvä tietää, että LEGO® Technic setit täyttävät alan tiukimmat laatuvaatimukset. Tämä tarkoittaa sitä, että rakennussarjojen osat on helppo yhdistää, joka kerta.
- LEGO® Technic osat on testattu perusteellisesti. Valmistamme rakennusleluja, jotka täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit. Tämä on loistouutinen, kun etsit parhaita lahjoja LEGO® fanille."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Technic
LEGO ikäsuositus 10+
Hinta 119,00 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:TECHNIC 42108 AJONEUVONOSTURI
Arvostelusi