TECHNIC 42106 STUNTTISHOW'N KUORMA-AUTO JA PYÖRÄ

Vauhdikasta toimintaa temppujen ystäville
Ilahduta moottoripyöräfaneja jännittävillä leikeillä tämän LEGO® Technic Stunttishow'n kuorma-auton ja pyörän parissa. Vetomoottoritoiminto lennättää pyörän palavan renkaan läpi.
Varastossa
SKU
5702016616453
39,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Technic 42106 Stunttishow'n kuorma-auto ja pyörä

Ikäsuositus: 8+

Osien lukumäärä: 610

Tämä leikki vaatii nopeutta, taitoa ja tarkkuutta. Vedä moottoripyörä taakse ja lähetä se kiitämään kohti ramppia. Katso kuinka se lentää tulirenkaan läpi osoittaen uskomatonta rohkeutta. Vaihda sitten ramppi takaisin perävaunuksi ja kiinnitä se kuorma-autoon, joka on valmis kuljettamaan pyöräsi. Haluatko uuden haasteen? Rakenna LEGO® Technic Stunttishow'n kuorma-autosta ja pyörästä siisti stadium-kuorma-autosetti.

Vauhdikas rakennushaaste, jossa on moottoripyörä, leluavopakettiauto ja perävaunu. Ja huikean uhkarohkeita seikkailuja – tulirengas! Helppokäyttöisen vetomoottoritoiminnon avulla moottoripyöräfanit voivat tehdä rohkeita temppuja ja lähettää temppumoottoripyörän liekkejä kohti. Auton katolla on ohjaus, ja autossa on avattavat ovet sekä upeita tarroja, jotka sytyttävät lasten mielikuvituksen. Moottoripyörässä on isot renkaat ja tarrayksityiskohtia. 2-in-1-malli upeisiin stadionseikkailuihin Tässä rakennussetissä on paljon jännittäviä ominaisuuksia, jotka pitävät rakentajat ja moottoripyöräfanit kiireisenä. Irrotettavan perävaunun voi muuttaa lelurampiksi, jota pitkin pyörä kiitää ilmalennolle. Kuljeta moottoripyörä hienojen temppujen jälkeen perävaunussa seuraavaan hiuksia nostattavaan tapahtumaan. Tai rakenna mallista uutena haasteena stadion-kuorma-auto. Opi uusia taitoja LEGO® Technic rakennusleluilla LEGO® rakentajat pääsevät tutustumaan voiman ja liikkeen perusteisiin tämän LEGO® Technic (42106) Stunttishow'n kuorma-auto ja pyörä setin parissa. Täydellinen LEGO® faneille tai kaikille upeiden rakennushaasteiden ystäville.

"
- Tämä jännittävä rakennussarja sisältää moottoripyörän, kuorma-auton, perävaunun ja tulirenkaan vauhdikkaita temppuleikkejä varten. Lapsista on hauska käyttää vetomoottoria ja kisata ystävien kanssa. Kuka uskaltaa tehdä hurjimman hypyn liekkien halki.
- Perävaunu muuttuu näppärästi rampiksi, joka lennättää moottoripyörän tulirengasta kohti. Leuat loksauttavien temppujen jälkeen kuorma-auto kuljettaa moottoripyörän seuraavaan tapahtumaan.
- Kahdeksan vuotta täyttäneet lapset ihastuvat tähän rakennushaasteeseen ja nauttivat tämän superhauskan setin kaikkien elementtien rakentamista. Kun malli on rakennettu, lapset pääsevät leikkimään uhkarohkeaa moottoripyöräshow'ta ja rakentaa osista sitten stadion-kuorma-auton.
- Tämä vauhdikas rakennussetti (42106) sopii hyvin LEGO® aiheiseksi lahjaksi kahdeksan vuotta täyttäneille lapsille. Se on myös loistava valinta, jos etsit parhaita lahjoja lapsille, jotka rakastavat leluautoja, temppuautoja ja toimintaleluja.
- Kun kaikki elementit on yhdistetty, setti on vaikuttava ja juuri sopivan kokoinen roolileikkeihin. Tulirenkaan kanssa se on 18 cm leveä ja 28 cm korkea.
- Paristoja ei tarvita, joten leikit voivat alkaa heti, eikä vauhti lopu kesken.
- Avaa laatikko ja ala rakentaa. Pakkauksessa on kattavat, selkeät ohjeet, joten toimintaleikit voi aloittaa heti. Stadion-kuorma-auton ohjeet löytyvät verkosta.
- LEGO® Technic rakennussarjat avaavat oven tekniikan maailmaan kaikille, jotka haluavat selvittää toimintaperiaatteet. Näissä ainutlaatuisissa leluissa on upeita toimintoja, joten hauskat hetket jatkuvat pitkään sen jälkeen, kun mallilelu on rakennettu.
- Hauskat lelut ovat laadukkaita leluja. On hyvä tietää, että LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit ja läpäisevät laatutestit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät helposti, joka kerta.
- The LEGO Group suhtautuu turvallisuuteen vakavasti ja testaa Technic-osat perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen muovinen mallisarja täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Technic
LEGO ikäsuositus 8+
Hinta 39,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:TECHNIC 42106 STUNTTISHOW'N KUORMA-AUTO JA PYÖRÄ
Arvostelusi