TECHNIC 42103 DRAGSTERI

Aja kilpaa, kiidä ja keuli!
Ilahduta pientä kilpa-ajajaasi jännittävällä haasteella tämän LEGO® Technic Dragsteri lelun parissa. Se kutsuu vetomoottorilla varustettuun toimintaan, ja sen osista voi rakentaa myös hienon hot rod -auton.
Varastossa
SKU
5702016616422
21,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Technic 42103 Dragsteri

Ikäsuositus: 7+

Osien lukumäärä: 225

Moottorit valmiina! Kuljettajat valmiina! Vedä taaksepäin, vapauta ja anna mennä! Kiihdytyskisoissa vain nopeus ratkaisee, joten pistä rakennustaitosi koetukselle ja luo tämä mahtava LEGO® Technic dragsteri. Vedä taakse ja vapauta se kiitämään. Lukitse sitten keulimispalkki ja suorita huimia temppuja. Liian kesyä? Rakenna dragsterista superhauska vedettävä hot rod -auto.

Ilahduta pientä kilpa-ajajaasi upealla haasteella tämän LEGO® Technic (42103) Dragsterin parissa. Lapsista on hauska oppia rakentamaan oma dragsteri mallisarjasta. Hauskat leikit jatkuvat, kun malli on rakennettu. Pystytä miniliikennevalot, vedä leluautoa taaksepäin ja vapauta se, niin auto kiitää matkaan. Vauhdikkaat LEGO® lahjat Lapset ihastuvat tämän auton näyttäviin väreihin. Katso, miten liekit syöksyvät pakoputkesta, aivan kuten oikeassa dragsterissa! Tämä 2-in-1-setti kehittää lasten ongelmanratkaisutaitoja. Osista voi rakentaa joko kiihdytysautolelun tai hienon hot rod -vetoauton. Kumpi on lapsen suosikki? Keuliva dragsteri vai loistelias hot rod? Opi ja leiki tämän hienon tekniikkalelun parissa LEGO® Technicin maailma on täynnä edistyksellisiä rakennusleluja nuorille LEGO® faneille, jotka ovat valmiita seuraavaan rakennushaasteeseen. Sisältää painetut ohjeet. Jos haluat löytää uuden, hauskan tavan dragsterimallin rakentamiseen, tutustu digitaalisiin Instructions PLUS -ohjeisiin ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa. Zoomaus- ja kiertotyökaluja sisältävä sovellus auttaa lapsia rakentamaan omatoimisesti.

"
- Tämän 2-in-1-dragsterin omistajalla on aina kisapäivä. Osista voi rakentaa myös hienon hot rod -auton. Leluauto sisältää vetomoottorin, joka lasten on todella helppo virittää. Katso, miten nopeasti se kiitää!
- Lapset oppivat, miten dragsteri toimii. Kun keulintatanko lukitaan paikalleen, voit tehdä sykähdyttäviä temppuja – tai pidä renkaat maassa ja yritä nopeusennätystä. Aloita leikit settiin kuuluvan liikennevalotarvikkeen avulla.
- Vedä autoa taaksepäin ja vapauta. Todella yksinkertaista! Pienetkin kisaajat pääsevät mukaan kisapäivän jännitykseen ja vauhtiin. Oletko valmis uuteen haasteeseen? Lapset voivat rakentaa dragsterinsa osista vetomoottorilla varustetun LEGO® hot rod auton.
- Etsitkö hauskoja leluja seitsemän vuotta täyttäneille lapsille? Tämä LEGO® Technic (42103) setti on erinomainen lahjaidea LEGO® faneille ja kaikille kilpa-autolelujen ja rakennushaasteiden ystäville.
- Rakennettuna LEGO® Dragsteri on 32 cm pitkä, 12 cm korkea ja 10 cm leveä. Se on juuri sopivan kokoinen kisapäivän roolileikkeihin.
- Se on nopea, mutta ihme kyllä tämä setti toimii ilman paristoja. Tehopakkaus saa virtansa vetomoottorista, joten leikit voivat alkaa heti.
- Jokainen LEGO® setti sisältää painetut ohjeet. Tämä setti sisältää myös digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älypuhelimille ja tableteille ladattavasta ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta.
- LEGO® Technic setit sisältävät realistisia liikkeitä ja mekanismeja ja tutustuttavat pienet LEGO® rakentajat tekniikan maailmaan helposti lähestyttävällä ja aidolla tavalla.
- Alan tiukimmat standardit täyttävät muoviset LEGO® Technic mallisarjat ovat tasalaatuisia: osat on helppo yhdistää, joka kerta. LEGO® Technic osat on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki rakennussetit täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Technic
LEGO ikäsuositus 7+
Hinta 21,50 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:TECHNIC 42103 DRAGSTERI
Arvostelusi