TECHNIC 42102 MINI CLAAS XERION

Hoida maatilan työt Mini CLAAS XERION -traktorilla
Upea haaste nuorille LEGO® Technic faneille, sisältää kaksi mallia yhdessä: CLAAS XERION -minitraktorilelun, josta voi rakentaa myös leikkuupuimurilelun.
Varastossa
SKU
5702016616415
11,25 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Technic 42102 Mini CLAAS XERION

Ikäsuositus: 7+

Osien lukumäärä: 130

Tykkäätkö traktoreista? Entä rakentamisesta? Sitten tämä LEGO® Technic Mini CLAAS XERION (42102) traktori on lähellä sydäntäsi. Kuuluisissa CLAAS-väreissä huomiota herättävä traktori on luokkansa huippu. Ja sen upea ulkonäkö on vasta alkua. Tehopakkaus on täynnä ominaisuuksia, joilla hoidat maatilan työt. Hyviä uutisia kiireisille viljelijöille: traktori muuttuu puimuriksi, jossa on toimiva ohjaus ja pyörivä puimaterä.

Maatilaleluista pitävät lapset ihastuvat tähän LEGO® Technic (42102) Mini CLAAS XERION traktorilelusettiin. Maailmankuulun traktorinvalmistaja CLAASin kanssa kehitetyssä mallissa on tutut vihreän, punaisen ja harmaan sävyt, aivan kuten oikeassa CLAAS XERION -traktorissa. Tässä hienossa traktorissa on myös paljon toimintoja, jotka innostavat lapset monipuolisiin leikkeihin. Pieni lelutraktori, suuret ominaisuudet Tässä traktorimallissa on toimiva ohjaus ja pyörien avulla pyörivä niittokone. Lapsista on hauska nostaa ja laskea niittokonetta, aivan kuten maalla tehdään. Sadonkorjuun aika? Ei hätää! Tämä on 2-in-1-malli, ja sen osista voi rakentaa myös leikkuupuimurin, joten hauskat leikit jatkuvat. Leiki ja opi LEGO® Technic rakennusleluilla Tunnetko rakentamisen parissa viihtyvän lapsen, joka on valmis uuteen haasteeseen? LEGO® Technic setit ovat erinomainen valinta. Tämän LEGO® traktorisetin mukana on painetut ohjeet. Ja settiin kuuluvilla Instructions PLUS -ohjeilla rakentaminen on entistäkin hauskempaa. Ne ovat saatavilla LEGO® Life sovelluksessa, jonka voi asentaa älypuhelimiin ja tabletteihin. Ohjeet sisältävät zoomaus- ja kiertotyökaluja, joiden avulla lapset oppivat rakentamaan LEGO® palikkamalleja itsenäisesti.

"
- Rakenna, leiki ja rakenna uudelleen. Tämä LEGO® Technic Mini CLAAS XERION (42102) traktori antaa lapsille paljon puuhaa. Superlahja pojille ja tytöille, jotka tykkäävät maatilan traktorileluista. Rakenna osista leikkuupuimuri ja korjaa sato.
- Toimiva ohjaus ja pyörien avulla pyörivä niittokone esittelevät lapsille tekniikkaa. Niiden avulla on helppo keksiä omia traktoriseikkailuja.
- Lapset voivat rakentaa Mini CLAAS XERION -traktorin ja tehdä maatilan töitä ja rakentaa sen jälkeen mallin osista hienon leikkuupuimurin. Leikit jatkuvat pidempään.
- Tämä traktoreiden ja rakentamisen faneille suunniteltu Mini CLAAS XERION -traktori on toiveet täyttävä lahja seitsemän vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
- Tämä pikkutraktori on 14 cm pitkä, 7 cm korkea ja 8 cm leveä eli juuri sopivan kokoinen roolileikkiseikkailuihin. Se näyttää myös hienolta näytteille asetettuna muiden maatilan työkoneiden kanssa.
- Odottavatko lapset innokkaina päästäkseen rakentamaan minitraktorilelun? Hyviä uutisia! Tässä traktorilelusetissä ei tarvita paristoja, joten leikit voi aloittaa heti.
- Tämän rakennussetin lelutraktorin ohjeet löytyvät pakkauksesta, ja leikkuupuimurin ohjeet ovat verkossa. Voit myös ladata digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet LEGO® Life sovelluksesta ja herättää rakennusprosessin eloon.
- Avaa nuorille LEGO® faneille ovi aivan uuteen, hauskaan rakentamisen maailmaan LEGO® Technicin avulla. Ajoneuvon realistinen muotoilu ja upeat toiminnot takaavat, että hauskat leikit jatkuvat pitkään sen jälkeen, kun malli on rakennettu.
- Muoviset LEGO® Technic mallisarjat täyttävät alan tiukimmat standardit. Tämä varmistaa, että osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti, joka kerta.
- Muoviset LEGO® Technic mallisarjat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen näistä ainutlaatuisista leluista täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Technic
LEGO ikäsuositus 7+
Hinta 11,25 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:TECHNIC 42102 MINI CLAAS XERION
Arvostelusi