TECHNIC 42099 X-TREME NELIVETOMAASTURI

Tutustu upeaan sovelluksella ohjattavaan X-treme-nelivetomaasturiin!
Varastossa
SKU
5702016369908
179,00 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Technic 42099 Radio-ohjattava X-treme-maasturi

Ikäsuositus: 11+

Osien lukumäärä: 958

Valmistaudu uuteen leikkikokemukseen upealla LEGO® Technic X-treme-maasturilla. Tätä mallia ohjataan LEGO TECHNIC CONTROL+ sovelluksella, ja se sisältää edistyneitä sovelluksella ohjattavia ominaisuuksia ja toimintoja! Valitse jokin eri ohjausnäytöistä ja aja eteenpäin, peruuta, ohjaa, kiihdytä, jarruta ja ylitä esteitä, käytä hienoja äänitehosteita ja vastaanota reaaliaikaista palautetta, kuten nopeus- ja kallistusloki – mukavasti älylaitteen avustuksella! Voit myös testata taitojasi sovelluksen haaste- ja saavutusosion avulla – miten monta palkintomerkkiä saat kerättyä? Korkeine, itsenäisine jousituksineen, isoine renkaineen ja pyörineen sekä upeine väreineen ja yksityiskohtaisine tarroineen tämä superjäreä LEGO neliveto on taatusti kaupungin hienoin sovelluksella ohjattava maasturi!

Oletko valmis viemään LEGO® leikkikokemuksesi uudelle tasolle? LEGO® Technic 4x4 X-treme-maasturi sisältää edistyneen Smart Hubin ja kolme moottoria ja sitä ohjataan intuitiivisella LEGO TECHNIC CONTROL+ sovelluksella. Kehittynyt sovellustekniikka mahdollistaa erittäin tarkat liikkeet ja toiminnallisuuden ja tarjoaa loputtomasti aitoja digitaalisia leikkiyhdistelmiä aitojen äänitehosteiden kera. Käyttäjät voivat valita eri ohjausnäyttöjä ajaakseen eteen- ja taaksepäin, kiihdyttääkseen, jarruttaakseen ja ohittaakseen esteitä. Sovellus antaa myös reaaliaikaista palautetta, kuten nopeus- ja kallistustietolokeja. Sovelluksen haaste- ja saavutusosiossa voit testata taitojasi. Tässä järeässä sovelluksella ohjattavassa nelivetomaasturissa on korkea, itsenäinen jousitus, isot pyörät, raikas väritys ja hienoja tarrayksityiskohtia. Monimutkaiset hammaspyörämekanismit ja tekniikat tutustuttavat LEGO rakentajat kehittyneiden teknisten elementtien pariin ja parantavat reaktioaikaa, kognitiivista ajattelua ja luovia ongelmanratkaisutaitoja.

"
- Tätä upeaa leluautoa ohjataan LEGO® TECHNIC CONTROL+ sovelluksella, ja se saa virtansa edistyksellisistä Smart Hubeista sekä kahdesta XL-moottorista ja yhdestä L-moottorista. Se tarjoaa mukaansatempaavan leikkikokemuksen, aitoja liikkeitä ja viihdettä tuntikausiksi.
- Sovelluksella ohjattavaa LEGO® 4x4 X-treme-maasturia ohjataan älylaitteella kolmen vaihtoehtoisen näytön avulla. Luettelo yhteensopivista älylaitteista löytyy osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
- Monitoimiohjaus: aja eteenpäin, peruuta, ohjaa, kiihdytä, jarruta, väistä esteitä, käytä äänitehosteita ja tutki reaaliaikaista palautetta, kuten nopeus- ja kallistustietolokeja.
- Yhden kosketuksen ohjaus: vedä suunta näytöllä ja katso, miten neliveto toteuttaa liikkeen.
- Haasteet ja saavutukset: aktivoi saavutusmerkkejä suorittamalla haasteita.
- Järeä sovelluksella ohjattava LEGO® maasturi, jossa on korkea itsenäinen jousitus ja isot pyörät.
- Smart Hubissa on Bluetooth Low Energy (BLE) -liitäntä, aktivointipainike, 6 akselianturia (3 gyro- ja 3 kiihtyvyysanturia) ja 4 liitäntäporttia.
- Lataa LEGO® TECHNIC CONTROL+ sovellus App Storesta tai Google Playstä. Pyydä vanhemmilta lupa ennen internetin käyttämistä.
- Tähän kauko-ohjattavaan maasturiin tarvitaan paristot (eivät sisälly pakkaukseen). Katso tuotteen pakkauksesta paristojen tyyppi ja määrä.
- Tämä rakennettava LEGO® Technic malli esittelee LEGO rakentajille kehittyneitä teknisiä elementtejä ja parantaa reaktioaikaa, kognitiivista ajattelua ja luovia ongelmanratkaisutaitoja.
- Ei ole yhteensopiva LEGO® Power Functions järjestelmien kanssa.
- 4x4 X-treme -maasturi on 19 cm korkea, 33 cm pitkä ja 22 cm leveä."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Technic
LEGO ikäsuositus 11+
Hinta 179,00 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:TECHNIC 42099 X-TREME NELIVETOMAASTURI
Arvostelusi