SUPER MARIO 71392 FROG MARIO- TEHOSTUSPAKKAUS

LEGO® Super Mario™ sammakkopuku hulvattoman hauskoihin interaktiivisiin leikkeihin.
Varastossa
SKU
5702016912814
9,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Loikkaa toimintaan Frog Mario -tehostuspakkauksen avulla! Lisää siniset vesipalikat ja lumpeet rakentamaasi vauhdikkaaseen LEGO® Super Mario™ tasoon. Pue LEGO® Mariosi™ (setti ei sisällä hahmoa) sammakkopukuun ja kahmi lisäkolikoita hyppimällä ja polskimalla tason läpi!

Lisää LEGO® Super Mario™ fanien pelitasoihin hauskoja hyppyjä ja polskintaa tällä Frog Mario -tehostuspakkauksella (71392), jossa on interaktiivinen puku LEGO® Mariolle™ (setti ei sisällä hahmoa).

Tämä palikoista rakennettava asu sopii LEGO® Mario™ hahmolle, joka löytyy setistä Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360), tai LEGO® Luigi™ hahmolle, joka löytyy setistä Seikkailut Luigin kanssa -aloitusrata (71387).

Kun LEGO® Mariolla™ on tämä puku, pelaajat saavat digitaalisia lisäkolikoita aina, kun he saavat hahmon hyppimään kuin sammakko. Ja aina kun hahmo laskeutuu puku päällään, kuulet veden loiskuvan.

Pakkauksen lummeosat ja siniset LEGO® vesiosat täydentävät lasten rakentamaa pelitasoa. Mukana on kuvitetut ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa omatoimisesti.

Ikäsuositus 6+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Super Mario
Hinta 9,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SUPER MARIO 71392 FROG MARIO- TEHOSTUSPAKKAUS
Arvostelusi