SUPER MARIO 71389 LAKITUN TAIVASMAAILMA- LAAJENNUSSARJA

Jännittävä laajennussarja, jossa kamppaillaan Lakitua vastaan niin, että pilvetkin pyörivät.
Varastossa
SKU
5702016912616
39,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Yhdistä tämä kamppailu Lakitua vastaan LEGO® Super Mario™ aloitusrataasi. Siirrä pilviliukusäätimiä edestakaisin niin nopeasti kuin pystyt, jotta Lakitu pyörähtää pilveltään – varo kuitenkin Bullet Billiä! Voita Fuzzy ja hyppää aikakuutiolle, niin saat lisäaikaa. Jos ystävälläsi on oma LEGO® Luigi™ tai LEGO® Mario™ hahmo, voitte kisailla yhdessä tiiminä tai kilpailla toisianne vastaan.

Yllätä lapset Lakitun taivasmaailma -laajennussarjalla (71389), jolla lasten palikoista rakentamaan LEGO® Super Mario™ maailmaan lisätään pilvenpyörityshaaste, jossa voi voittaa digitaalisia kolikoita.

Mukana on Super Marion™ 3 eeppisen vihollisen LEGO® leluhahmot: Lakitu, Bullet Bill ja Fuzzy sekä aikakuutio, josta pelaajat saavat lisäaikaa tason suorittamiseen.

Setin pyörivä pilvitaso pyörii, kun pelaajat liu’uttavat LEGO® Mariota™ ja/tai LEGO® Luigia™ (setti ei sisällä hahmoja) edestakaisin alaosan pilviliukusäätimillä.

Tämä moduuli on perusmuodossaan 15 cm korkea, 35 cm leveä ja 27 cm syvä. Moduulin voi rakentaa uusiksi ja yhdistää eri tavoilla muihin LEGO® Super Mario™ setteihin.

Tämä 484-osainen lelusetti on upea syntymäpäivä- tai joululahja 7 vuotta täyttäneille lapsille, joilla on leikkeihin tarvittava LEGO® Super Mario™ aloitusrata (71360 tai 71387).

Ikäsuositus 7+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Super Mario
Hinta 39,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SUPER MARIO 71389 LAKITUN TAIVASMAAILMA- LAAJENNUSSARJA
Arvostelusi