SUPER HEROES 76195 SPIDER-MAN JA DRONEKOPTERIEN KAKSINTAISTELU

Lentotaisteluja Spider-Manin ja Korppikotkan kanssa.
Varastossa
SKU
5702016913231
19,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Lennä Spider-Manin kanssa seikkailuun pahaa Korppikotkaa vastaan. Lentävä pahis lehahtaa ilmaan, ja Hämis heittää köysiverkkonsa tarttuakseen jättikokoiseen neliroottoriseen dronekopteriin. Hän heilahtaa kohti Korppikotkaa, ampuu verkkoa ja laukoo nuppeja dronesta. Taistelun tyynnyttyä Spider-Man nousee dronekopteriinsa ja suuntaa kohti seuraavaa seikkailua.

 

 

Marvel-elokuvafanit voivat heittäytyä mukaan Spider-Manin ja Korppikotkan mielikuvitusseikkailuihin, joissa on mukana 4-roottorinen rakennettava dronekopteri.

Marvel-fanit juhlivat, kun Marvel Studios julkaisee Spider-Man: No Way Home -elokuvan. Julkaisua on hyvä juhlistaa LEGO® Marvel Spider-Man ja dronekopterien kaksintaistelu (76195) lelusetillä, joka on täynnä lennokasta toimintaa. Lentävä pahis ja nuppeja ampuva dronekopteriKorppikotka-pahis tunnetaan siivistään, jotka ovat levitettynä kiehtova kohde Spider-Manin verkolle. Lentävä roisto ei pääse karkuun, kun valtava 4-roottorinen drone nostaa Spider-Manin taivaalle. Monipuolisessa leikkisetissä on mukana 2 Marvelin suosituinta hahmoa ja se tempaa mukaansa loputtomiin leikkeihin niin maassa kuin ilmassa.

Lennokki on 5 cm korkea, 23 cm pitkä ja 25 cm leveä. Monipuolinen lelusetti on helppo yhdistää muihin LEGO® Marvel rakennussarjoihin.

Ikäsuositus 7+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Marvel Super Heroes
Hinta 19,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SUPER HEROES 76195 SPIDER-MAN JA DRONEKOPTERIEN KAKSINTAISTELU
Arvostelusi