SUPER HEROES 76185 SPIDER-MAN SANCTUM- TUKIKOHDAN TYÖPAJALLA

Supersankaritoimintaa Doctor Strangen salaperäisellä päämajalla.
Varastossa
SKU
5702016913026
39,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

 

Spider-Man, MJ ja Wong ovat käymässä Doctor Strangen luona hänen kaikkein pyhimmän tukikohtansa kellarissa. Supersiisti huone on täynnä hauskoja juttuja. Kun sisään rynnii jättiläismäinen ötökkähirviö, on aika käydä taistoon! Hämis suihkii verkkoja, Doctor Strange levittää levitaatioviittansa ja MJ hyökkää kynttilänjalka kädessään, mutta hirviön onnistuu napata Wong megakouriinsa!
 
 
 
Johdata lapset Doctor Strangen kellariin ja taisteluun ötökkähirviötä vastaan. Marvel Studiosin Spider-Man: No Way Home ‑elokuvan innoittama lelusetti on täynnä toimintaa.
 
Tästä Marvelin Spider-Man: No Way Home ‑elokuvan fanit innostuvat. Hämmästytä ystäviäsi LEGO® Marvel Spider-Man Sanctum-tukikohdan työpajalla (76185) lelusetillä! Aidot yksityiskohdat, upeat tarvikkeet ja taistelu ötökkähirviötä vastaan: lelu innostaa loputtomaan mielikuvitusleikkiin ja rakentamaan upeita kokonaisuuksia kaikkien nähtäväksi. Doctor Strangen päämaja täynnä toimintaa Mystisten salatieteiden mestarin kellari on täynnä kiehtovia esineitä, jotka saavat Marvel-elokuvien fanit innostumaan ja uppoutumaan loputtomaan mielikuvitusleikkiin. Siistit lelut, polkupyörät, peliohjain, kynttilänjalka, mankka, mystinen hehkuva kivi ja paljon muita taikayllätyksiä lapsille. Settiin kuuluu 4 suosittua minihahmoa: Spider-Man, MJ, Wong – ja Doctor Strange levitaatioviitassaan. Rakennettava jättiläismäinen ötökkähirviö tarttumakourineen antaa lisäpontta leikkeihin.
 
Doctor Strangen huippuhauska taikakellari on 9 cm korkea, 22 cm leveä ja 22 cm syvä. Se on helppo yhdistää muihin LEGO® Marvel setteihin.
 
Ikäsuositus 7+.
 

 

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Marvel Super Heroes
Hinta 39,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SUPER HEROES 76185 SPIDER-MAN SANCTUM- TUKIKOHDAN TYÖPAJALLA
Arvostelusi