SUPER HEROES 76184 SPIDER-MAN JA MYSTERION DRONEKOPTERIHYÖKKÄYS

Mysterio käy dronekopteritaisteluun Spider-Mania ja Nick Furya vastaan.
Varastossa
SKU
5702016913019
19,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Mysterio aikoo varastaa arvokkaan rubiinin kauko-ohjattavalla dronekopterillaan! Nick Fury ja Spider-Man rynnistävät paikalle hurjaa vauhtia kiitävällä kaupunkimaasturilla nuppiaseella ammuskellen. Mysterio tervehtii heitä tulittamalla kopterinsa kiekonheittimillä. Nick tarttuu katumaasturin aseisiin Hämiksen laukaistessa verkkonsa. Onnistuvatko he saamaan rubiinin takaisin? Sinä päätät.

 

 

Supersankaritoimintaa Spider-Man-elokuvien tapaan. Mukana Spider-Man, Nick Fury ja Mysterio, upea katumaasturi, panssaroitu dronekopteri ja varastettu rubiini!

Marvel Studios julkaisee Spider-Man: No Way Home ‑elokuvan, ja sitä kannattaa juhlistaa LEGO® Marvel Spider-Man ja Mysterion dronekopterihyökkäys rakennussarjalla (76184). Setti on suunniteltu erityisesti pienille verkonheittäjille 4 ikävuodesta alkaen. Mielikuvitusleikistä tulee totta. Innosta nuoret supersankarit luovaan rakentamiseen ja loputtomiin seikkailuihin 3:n LEGO Marvel minihahmon kanssa: mukana Spider-Man, Nick Fury ja Mysterio. Setissä on myös hieno auto ja kiekonheittimellä varustettu lennokki. Sisältää erityisen aloituspalikka-alustan, joka auttaa pieniä rakentajia osallistumaan rakentamiseen. Helpon rakennusoppaan avulla setistä saa kaiken irti.

Ikäsuositus 4+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Marvel Super Heroes
Hinta 19,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SUPER HEROES 76184 SPIDER-MAN JA MYSTERION DRONEKOPTERIHYÖKKÄYS
Arvostelusi