SUPER HEROES 76166 AVENGERS TOWER BATTLE

Marvelin Kostajien viisikerroksinen torni ja seitsemän avautuvaa huonetta
Marvelin Kostajien viisikerroksinen torni avautuu, ja sen sisältä paljastuu seitsemän runsaasti ominaisuuksia sisältävää huonetta, joissa lapset voivat leikkiä supersankariseikkailuja klassikkohahmoilla.
Varastossa
SKU
5702016761382
99,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Marvel Avengers Movie 4 76166 Kostajien tornin taistelu

Ikäsuositus: 8+

Osien lukumäärä: 685

Kun Punakallo hyökkää A.I.M.-agentteineen Kostajien torniin, kannat vastuun New York Cityn suojelemisesta yhdessä Iron Manin ja Black Widow’n kanssa. Avaa viisikerroksinen torni ja pääset seitsemään eri huoneeseen, jotka ovat täynnä huikeita ominaisuuksia. Tutustu lentopyörän talliin, kaarireaktoriin, asevarastoon, Iron Manin laukaisualustaan, teknologialaboratorioon ja – vangittuasi pahan Punakallon – vankilaan, johon hänet voi teljetä.

LEGO® Marvel Avengers: Kostajien tornin taistelu (76166) vie lapset supersankarien taistelutoimintaan Marvelin Kostajien viisikerroksisen tornin sisä- ja ulkopuolella. Ominaisuuksia ja toimintoja, toimintaa ja seikkailuja! Supersankarit Iron Man ja Black Widow ottavat yhteen pahan Punakallon ja hänen A.I.M.-agenttiensa kanssa eeppisessä taistelussa, joka levittäytyy kaikkialle Marvelin Kostajien viisikerroksiseen torniin. Rakennelman voi avata, jolloin sisältä paljastuu seitsemän upeaa huonetta. Niissä lapset voivat nauttia loputtomista mielikuvitusseikkailuista: räjäyttää energiaytimen ja vankilan, romahduttaa parvekkeen, tehdä rakettihyökkäyksen... Kaikille tuttu New Yorkin pilvenpiirtäjä pursuaa mahdollisuuksia roolileikkeihin Marvelin klassikkohahmojen kanssa. Rakenna palikoista vauhdikkaita Marvelin toimintaseikkailuja LEGO rakennusleluilla Jos etsit hienoa supersankariaiheista syntymäpäivälahjaa 8 vuotta täyttäneille pojille tai tytöille, LEGO Marvel Avengers rakennuslelut vastaavat toiveisiisi. Ne sisältävät lapsille suunnattuja keräiltäviä minihahmoja, uskomattomia toimintoja ja vievät loputtomiin, hauskoihin supersankarileikkeihin.

"
- Viisi kerrosta ja seitsemän ominaisuuksia täynnä olevaa huonetta – LEGO® Marvel Avengers: Kostajien tornin taistelu (76166) kutsuu loputtomiin roolileikkeihin Marvelin klassikkohahmojen kanssa.
- Huoneisiin kuuluvat Black Widow'n lentopyörän talli, kaarireaktorihuone, asevarasto, teknologialaboratorio, vankila ja kaksi parveketta. Iron Man -minihahmolle on kaksi lisähaarniskaa: Blazer ja Tazer.
- Kun rakennus avataan, sen sisältä paljastuu viiden kerroksen verran helppopääsyistä ja aitoja yksityiskohtia sisältävää leikkitilaa. Hauskat ominaisuudet, kuten auki räjäytettävä vankila, romahtava parveke ja raketinlaukaisin, saavat lasten mielikuvituksen lentoon.
- Tämä Marvelin faneille suunnattu rakennussarja sopii joulu- tai syntymäpäivälahjaksi 8 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat supersankaritoimintaa ja seikkailuja.
- LEGO® Marvel Kostajien torni on 44 cm korkea, ja se sisältää paljon upeita ominaisuuksia lasten tutkittavaksi. Torni on täynnä Marvelin tuttuja ympäristöjä eeppisiä mielikuvitusleikkejä varten.
- Paristoja ei tarvita. Tämä innostava lelu yllyttää mielikuvitusleikkeihin heti, kun lapset avaavat pakkauksen.
- Selkeiden ohjeiden avulla lapset voivat aloittaa rakentamisen ja leikit saman tien. Yksinkertaisten ohjeiden avulla lapset saavat tästä upeasta lelusetistä kaiken irti jokaisella leikkikerralla.
- LEGO® Marvel Avengers lelusetit herättävät eloon Marvelin elokuvista tutun toiminnan. Niiden sisältämät keräiltävät minihahmot, leluajoneuvot, -aseet ja -vempaimet innostavat supersankarileikkeihin.
- LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten kaikki LEGO lelut ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja yhdistyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
- The LEGO Group pudottaa, kuumentaa, litistää, vääntää ja analysoi palikat ja osat. Näin varmistamme, että kaikki lasten LEGO® lelusetit täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Marvel Super Heroes
LEGO ikäsuositus 8+
Hinta 99,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SUPER HEROES 76166 AVENGERS TOWER BATTLE
Arvostelusi