SUPER HEROES 76165 IRON MAN- KYPÄRÄ

Hemmottele sisäistä supersankariasi tällä LEGO® Iron Man kypärällä
Pakene arkea tämän LEGO® palikoista rakennettavan Iron Man -kypärän pienoismallin parissa. Palkitseva rakennuskokemus Marvel-elokuvien aikuisfaneille.
Varastossa
SKU
5702016757651
69,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Marvel Avengers Movie 4 76165 Iron Man -kypärä

Ikäsuositus: 18+

Osien lukumäärä: 480

Rakenna Marvelin lentävän supersankarin Iron Manin ainutkertainen kypärä. Tämä upea LEGO® keräilymalli on vaativa ja palkitseva rakennushaaste. Rakenna pienoismalli elokuvamaailman supertähden tutusta, koko pään peittävästä kypärästä. Valmis pienoismalli seisoo tukevasti jalustalla ja toimii huomiota herättävänä koriste-esineenä missä tahansa.

Haasta rakennustaitosi ja herätä muistoja klassikkosarjakuvista tämän LEGO® Marvel Avengers Iron Man kypärän parissa. Rakenna pienoismalli, joka on täynnä aitoja yksityiskohtia Vangitse Iron Manin kaikille tutun kypärän muodot ja vaikuttavat yksityiskohdat LEGO palikoiden, punaisten ja kultaisten erikoisosien ja silmiin kiinnitettävien hohtavien kuvatarrojen avulla. Nimikyltillä varustetulla tukevalla jalustalle rakennettava pienoismalli kiinnittää varmasti huomiota ja saa osakseen ihailevia kommentteja. Vielä vaikuttavamman kokonaisuuden saat sijoittamalla Iron Manin kypärän muiden aitojen LEGO mallien rinnalle. LEGO setit palikoista rakennettaviin pienoismalleihin Pakene hetkeksi hektistä arkea. Näiden aikuisille suunnattujen LEGO rakennussarjojen parissa löydät luovan rakentamisen ilon uudestaan. Aikuisille suunnatut LEGO rakennussarjat sisältävät palkitsevia rakennushaasteita ja upeita pienoismalleja. Ne sopivat mainiosti syntymäpäivä- ja joululahjoiksi ja kivoiksi henkilökohtaisiksi yllätyksiksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneet pienoismalleista tai sarjakuvista.

"
- Testaa luovan rakentamisen supervoimasi LEGO® Marvel Avengers Iron Man kypärän avulla. Jos olet Marvelin aikuisfani tai innostunut pienoismallien rakentamisesta, tämä rakennushaaste on juuri sinulle!
- Iron Manin kypärän kaikille tuttu tyyli on toteutettu nokkelasti LEGO® palikoilla ja kuvatarroilla. Se herättää muistoja Marvelin Avengers-elokuvien klassikkokohtauksista. Malli rakennetaan tukevalle jalustalle, jossa on nimikyltti.
- Vangitse Iron Manin kaikille tutun kypärän muodot ja vaikuttavat yksityiskohdat LEGO® palikoilla, punaisilla ja kultaisilla erikoisosilla ja tarrasilmillä. Se näyttää upealta näytteillä muiden LEGO Marvel mallien rinnalla.
- Olitpa Marvelin ystävä, LEGO® fani tai molempia, tämä 480-osainen rakennussarja on haastava rakennelma ja kiehtova pakohetki todellisuudesta. Setti sopii mainiosti syntymäpäivä- tai joululahjaksi tai henkilökohtaiseksi yllätykseksi.
- Iron Man -kypärä on 19 cm korkea, 10 cm leveä ja 13 cm pitkä. Se sopii esille pieneen tilaan, mutta sen huomiota herättävät ja aidot yksityiskohdat kiinnittävät varmasti jokaisen Marvel-fanin huomion.
- Paristoja ei tarvita. Tämä LEGO® Marvel Avengers Iron Man kypärä on keräilyesine ja stressiä lievittävä rakennuskokemus. Uppoudu rakentamiseen ja katso, kuinka 480 LEGO palikasta muotoutuu hitaasti upea sisustusesine.
- Sisältää korkealaatuiset ja selkeät ohjeet. Avaa pakkaus ja uppoudu kiehtovaan projektiisi ilman turhia viiveitä.
- Setti kuuluu palkitsevan rakennuskokemuksen tarjoavaan LEGO® Marvel pienoismallien sarjaan, joka vetoaa kaikkiin mallien rakennuksen ja sarjakuvien ystäviin.
- Et tarvitse supervoimia LEGO® palikoiden ja osien yhdistämiseen ja irrottamiseen. Ne ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne sopivat yhteen ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen.
- LEGO® palikoita ja osia testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että tämä upea pienoismalli täyttää Maan (ja Marvel-universumin!) tiukimmat turvallisuusstandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Marvel Super Heroes
LEGO ikäsuositus 18+
Hinta 69,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SUPER HEROES 76165 IRON MAN- KYPÄRÄ
Arvostelusi