SUPER HEROES 76164 IRON MAN HULKBUSTER VASTAAN AIM-AGENTTI

Kovan luokan toimintaa liikuteltavalla mega-Hulkbusterilla!
Lapset pääsevät uppoutumaan mahtaviin mielikuvitusleikkeihin, kun he asettavat Iron Manin mega-Hulkbusteriin, jossa on liikkuvat raajat ja upeita taisteluominaisuuksia.
Varastossa
SKU
5702016757644
39,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Marvel Avengers Movie 4 76164 Iron Man Hulkbuster vastaan A.I.M.- agentti

Ikäsuositus: 8+

Osien lukumäärä: 456

Kun kaksi A.I.M.-agenttia iskee New Yorkiin, Iron Manin on aika sonnustautua mahtavaan Hulkbuster-haarniskaansa! Roistoilla on aseet, ja toisella on rakettireppu, joten tilanne on melkoisen vaarallinen. Tarvitset lisää tulivoimaa – aseta siis Pepper Pottsin alter ego Rescue Hulkbusterin pyörivään ampumatorniin. Voivatko Iron Man ja Rescue pelastaa kaupungin A.I.M.-agenttien hyökkäykseltä? Sen päätät sinä.

Pienet supersankarit voivat leikkiä suuren luokan taisteluita upealla LEGO® Marvel Avengers Iron Man Hulkbuster vastaan A.I.M.-agentti (76164) leikkisetillä. Lasten taisteluleikeissä liikuteltava Hulkbuster kukistaa hyökkäävät pahikset Tuttu Marvel-toiminta alkaa, kun lapset sujauttavat Iron Man -minihahmon mega-Hulkbuster-haarniskaan taistelemaan kahta vihollisagenttia vastaan. Pahiksilla on aseet, ja yhdellä heistä on rakettireppu. Hulkbuster-haarniskan raajoja voi liikuttaa ja lisätulivoimana lapset voivat asettaa sen kiinteään tykkitorniin Rescue-minihahmon. Mahtavia LEGO Avengers leluja ja supersankarien minihahmoja LEGO Marvel Avengers rakennuslelut sisältävät keräiltäviä ajoneuvoja, robotteja, rakennuksia, minihahmoja, aseita ja muita vempaimia. Niiden parissa lapset voivat leikkiä Marvel-suosikkielokuviensa parhaita seikkailuja ja avata oven supersankarileikkien jännittävään mielikuvitusmaailmaan.

"
- Luvassa on suuren luokan mielikuvitusleikkejä, kun pienet supersankarit uppoutuvat taisteluseikkailuihin LEGO® Marvel Avengers Iron Man Hulkbuster vastaan A.I.M.-agentti (76164) lelusetin parissa. Hulkbusterin raajoja voi liikuttaa, ja siinä on paljon upeita ominaisuuksia.
- Mukana on neljä minihahmoa – Iron Man, Rescue ja kaksi A.I.M.-agenttisotilasta – sekä isokokoinen, liikuteltava Hulkbuster. Upeiden aseiden ja rakettirepun myötä kaikki on valmista mahtavaan taisteluun!
- Lapset asettavat Iron Manin Hulkbuster-haarniskaan ja Rescuen kiinteään tykkitorniin taistelemaan aseistettuja pahiksia vastaan. Kaupunki on pelastettava.
- Marvel-elokuvien fanit ja 8 vuotta täyttäneet supersankarit viihtyvät loputtomissa mielikuvitusseikkailuissa tämän upean Hulkbuster-setin parissa. Hulkbuster on yksi suosituimmista Iron Manin haarniskoista.
- Ojennettuna Hulkbuster on 16 cm pitkä ja 20 cm leveä. Liikuteltavine raajoineen tämä mahtava taistelukone voi mennä minne vain ja taistella ketä tahansa tielleen uskaltautuvaa vihollista vastaan.
- Tässä Hulkbuster-lelusetissä ei tarvita paristoja. Paristottomat lelut kehittävät luovaa ajattelua, mielikuvitusleikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja. Lapset uppoutuvat konkreettisiin leikkeihin heti, kun pakkaus on avattu.
- Selkeiden ohjeiden ansiosta lapset pääsevät luovan rakentamisen ja leikkien alkuun heti, kun pakkaus on avattu.
- LEGO® Marvel Avengers lelusetit sisältävät keräiltäviä minihahmoja, leluajoneuvoja, -aseita ja -vempaimia, jotka tuovat Marvel-elokuvista tutun toiminnan supersankarifanien käsien ulottuville.
- Kaikki LEGO® rakennuslelut täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
- LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin voit olla varma, että ne täyttävät aina tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Marvel Super Heroes
LEGO ikäsuositus 8+
Hinta 39,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SUPER HEROES 76164 IRON MAN HULKBUSTER VASTAAN AIM-AGENTTI
Arvostelusi