SUPER HEROES 76160 SIIRRETTÄVÄ LEPA

Huikea tukikohta sisältää useita Paljon Batman™ ajoneuvoja, vempaimia ja aseita
Siirrettävä lepakkotukikohta pursuaa kaikkien tuntemia ajoneuvoja, huikeita vempaimia ja siistejä aseita – mukana myös kuusi suosittua LEGO® minihahmoa Batman™-elokuvista.
Varastossa
SKU
5702016619393
99,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® DC Comics Super Heroes 76160 Siirrettävä lepakkotukikohta

Ikäsuositus: 8+

Osien lukumäärä: 743

Pakkasherra™, Ihmislepakko™ ja Bronze Tiger™ ovat pahanteossa! On aika hyödyntää siirrettävän lepakkotukikohdan huikeaa teknologiaa, ajoneuvoja ja aseita! Kiidä maalla moottoripyörällä – ja sitten vedessä vesiskootterilla. Nouse ilmaan Batjetillä, jonka sisällä BatQuad on valmiina toimintaan. Liittoudu Yösiiven kanssa ja laittakaa pahikset tukikohdan vankilaan – mutta varo pakoyrityksiä!

LEGO® DC Siirrettävä lepakkotukikohta (76160) sisältää viisi kaikkien tuntemaa ajoneuvoa, huikeita aseita ja superupeita vempaimia. Setti sisältää kuusi suosittua LEGO DC minihahmoa Batman™-elokuvista. Kaikki tarvittava jännittäviin Batman-seikkailuihin! LEGO Batman Batcave™ lelusetti – pyörillä! Batman, Batgirl™ ja Nightwing™ jahtaavat Pakkasherraa™, Ihmislepakkoa™ ja Bronze Tigeriä™. Lepakkotukikohta on täynnä jännittäviä piilotoimintoja: Irrota Batjet perävaunusta ja avaa sen siivet. Kun se laskeutuu, aja BatQuad ulos takakautta. Irrota moottoripyörä tukikohdan perästä. Vapauta vesiskootteri auton edestä painamalla katkaisinta. Tukikohdassa on myös vankila pahiksille ja räjähdystoiminto pahisten paetessa. Batman-rakennuslelut ja täyteen toimintaan valmiit minihahmot LEGO DC Batman lelusetit tarjoavat lapsille Batman-elokuvien jännitystä ja eeppistä hupia.

"
- LEGO® DC Siirrettävä lepakkotukikohta (76160) on täynnä kaikkien tuntemia ajoneuvoja, huikeita vempaimia ja superupeita aseita, joita lapset käyttävät auttaessaan Batmania™ ja Batgirliä™ telkeämään neljä kuuluisaa superroistoa vankilaan.
-Pyörillä varustettu Lepakkoluola sisältää Batjetin, BatQuadin, moottoripyörän, vesiskootterin, leluauton ja kuusi Batman™-elokuvista tuttua minihahmoa: Batman™, Batgirl™, Nightwing™, Pakkasherra™, Ihmislepakko™ ja Bronze Tiger™.
-Lelun avautuvan katon ja sivujen kautta pääset helposti käsiksi Batmanin Lepakkoluolan tarvikkeisiin. Setissä on paljon tutkittavaa. Se sisältää kuusi Batman™-elokuvista tuttua minihahmoa, joten mielikuvitusleikin mahdollisuudet ovat rajattomat.
- Muutkin kuin Batman™-elokuvien fanit innostuvat saadessaan lahjaksi siirrettävän lepakkotukikohdan. Setin osista rakennetaan oma auto. Tämä mahtava lelusetti sopii 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotka nauttivat mielikuvitusleikeistä.
-38 cm pituinen lepakkotukikohta on täydellisen kokoinen leikkeihin. Suurikokoinen setti sisältää kaiken tarvittavan lasten supersankarileikkeihin.
-Tässä Batman™-autossa ei tarvita paristoja – se toimii lasten mielikuvituksella! Monien tarvikkeiden ja hauskojen toimintojen ansiosta nuoret supersankarit saavat uppoutua loputtomiin luoviin leikkeihin.
-Pakkaus sisältää selkeät rakennusohjeet, joiden avulla lapset osaavat hyödyntää lelun mahtavat ominaisuudet ja huikeat ajoneuvot.
-LEGO® DC Batman™ lelusettien parissa lapset saavat elokuvista tutun supersankariviitan harteilleen. Fanit voivat luoda suosikkikohtauksiaan ja keksiä omia seikkailuja menestyselokuvien hahmoilla, ajoneuvoilla, vempaimilla ja aseilla.
-LEGO® rakennuslelut täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
-LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennus- ja lelusetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® DC Comics Super Heroes
LEGO ikäsuositus 8+
Hinta 99,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SUPER HEROES 76160 SIIRRETTÄVÄ LEPA
Arvostelusi