SUPER HEROES 76158 LEPAKKOVENE

Hilpeä Batman™-seikkailu ja rakennettavat leluveneet.
Tässä hilpeässä seikkailussa Batman™ kohtaa Pingviinin – mukana LEGO® supersankarihahmoja ja rakennettavia leluveneitä.
Varastossa
SKU
5702016619379
11,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Vain myymälästä

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® DC Comics Super Heroes 76158 Lepakkovene ja Pingviinin takaa-ajo!

Ikäsuositus: 4+

Osien lukumäärä: 54

Pingviini on karannut kahjossa ankkaveneessään! Käynnistä lepakkovene ja säntää takaa-ajoon! Batman™ kiitää superpahiksen kannoilla viitta hulmuten. Ammu lepakkoveneen lasereilla. Heitä Batmanin batarang. Torjuuko Pingviini sen sateenvarjollaan? Vai upottaako Batman ankkaveneen vangiten Pingviinin? Vain pienet supersankarit tietävät, kuinka tässä käy.

LEGO® DC Lepakkovene ja Pingviinin takaa-ajo! (76158) antaa lapsille eväät loputtomiin mielikuvitusleikkeihin Batman™-elokuvien suosikkihahmoilla. Huippuluokan rakennuslelu Batman-faneille! Batman- ja Pingviini-minihahmot sekä kaksi rakennettavaa venettä innostavat lapset supersankarien toimintaseikkailuihin. Tämän LEGO 4+ lelun parissa alle kouluikäiset oppivat rakennustaitoja hauskalla tavalla. Se on helppo rakentaa, joten myös aloittelevat rakentajat pääsevät heti nauttimaan rakentamisen ilosta – ja selkeät ohjeet neuvovat rakennusprosessin kaikki vaiheet. Lapsi saa tärkeää itseluottamusta haastavampiin LEGO tehtäviin. • Etsitkö parhaita Batman-lahjoja lapsille? Jos haluat superupean syntymäpäivä- tai joululahjan 4 vuotta täyttäneelle lapselle, LEGO DC Batman rakennussarjat sisältävät minihahmoja, huikeita toimintoja ja kehittäviä ominaisuuksia, joilla pienen supersankarisi päivä pelastuu!

"
- LEGO® DC Lepakkovene ja Pingviinin takaa-ajo! (76158) saa lasten mielikuvituksen ja luovuuden täyteen vauhtiin. Lapsi uppoutuu hassunhauskoihin roolileikkeihin DC-sarjakuvista ja elokuvista tuttujen supersankarien minihahmojen ja ajoneuvojen parissa.
- Rakennussarjaan kuuluvat Batman™- ja Pingviini-minihahmot sekä lepakkovene ja Pingviinin ankkavene. Veneet eivät kellu, mutta ne kutsuvat loputtomiin leikkeihin kuivalla maalla!
- LEGO® 4+ setit sisältävät aloituspalikan, jolla lapset pääsevät heti rakentamisen makuun. Rakentaminen kasvattaa itseluottamusta, ja lapset löytävät huikeiden hahmojen ja luovien leikkien loputtoman maailman.
- Setti on täynnä hauskoja toimintoja ja mahtavia tarvikkeita mielikuvitusleikkeihin ja supersankaritoimintaan. Upea rakennuslelu on toiveiden joulu- tai syntymäpäivälahja 4 vuotta täyttäneille lapsille.
- Lepakkoveneen pituus on 13 cm. Pieni vene vie suuren luokan supersankariseikkailuihin – ja kun päivän leikit on leikitty, se näyttää upealta lastenhuoneessa.
- Paristoja ei tarvita. Tämän rakennuslelun voimanlähteenä on lasten mielikuvitus – joten hupi ei lopu kesken!
- Selkeät ohjeet auttavat lapsia rakentamaan ja leikkimään. Rakennusvaiheiden ymmärtäminen vahvistaa lasten itseluottamusta.
- LEGO® DC lelusetit tuovat sarjakuvien supersankaritoiminnan lasten leikkeihin. Suosituilla hahmoilla, siisteillä ajoneuvoilla, vempaimilla ja aseilla fanit voivat toteuttaa suosikkikohtauksia ja keksiä omia seikkailujaan.
- Lasten LEGO® rakennuslelut täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
- LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että jokainen LEGO lahja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® DC Comics Super Heroes
LEGO ikäsuositus 4+
Hinta 11,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SUPER HEROES 76158 LEPAKKOVENE
Arvostelusi