SUPER HEROES 76153 HELIALUS

Supersankarihupia Marvel-elokuvien Avengers Helialuksella
Yllätä nuori supersankarisi tällä palikoista rakennettavalla LEGO® Marvel Avengers Helialus mallilla ja katso, kuinka hänen mielikuvituksensa saa siivet!
Varastossa
SKU
5702016619348
129,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® DC Comics Super Heroes 76153 Avengers Helialus

Ikäsuositus: 9+

Osien lukumäärä: 1244

M.O.D.O.K. on pahanteossa, ja tehtäväsi on pysäyttää hänet! Helialus on valmiina toimintaan. Iron Man, Kapteeni Marvel, Thor, Black Widow, Sotakone ja Nick Fury aseineen ovat valmiina ryntäämään apuun. Ohjaamossa on tilaa kolmelle. Käynnistä roottorit, valmistele kuulatykit ja toimi salamannopeasti. Toimita pahis takaisin erikoisvalmisteiseen vankilaansa.

LEGO® Marvel Avengers Helialus (76153) rakennuslelu vie lapset huikean Avengers Helialuksen kannelle Iron Manin, Captain Marvelin, Thorin, Black Widowin, War Machinen ja Nick Furyn kanssa taistelemaan suurista aivoistaan tunnettua M.O.D.O.K.:ia vastaan. Supersankarien minihahmot säntäävät Avengers-elokuvien toimintaseikkailuihin Marvel Avengers -elokuvien fanit voivat toteuttaa suosikkiseikkailujaan ja keksiä uusia tarinoita noustessaan helialuksen kannelle. Alus sisältää superhienoja tarvikkeita, joilla lapset voivat varustaa omat supersankaritiiminsä. Sitten on aika virittää kuulatykit, pyöräyttää helialuksen roottoreita ja asettaa kolme minihahmoa ohjaamoon. Helialuksen saa vinhaan vauhtiin ja hurjiin kieppeihin erikoisvalmisteisen Helialus-tukikohdan toiminnoilla. Palikoista koottavat lelut Marvel Avengers -faneille LEGO® Marvel Avengers rakennuslelut avaavat oven roolileikkien ihmeelliseen universumiin. Ne sisältävät keräiltäviä ajoneuvoja, robotteja, rakennuksia, minihahmoja, aseita ja vempaimia, joilla lapset voivat keksiä omia seikkailujaan.

"
- LEGO® Marvel Avengers Helialus (76153) rakennuslelun parissa nuori sankari pääsee suoraan toimintaseikkailuun Marvel-elokuvista tuttujen suosittujen minihahmojen, ajoneuvojen ja tarvikkeiden parissa.
- Helialuksessa on roottorit, kuulatykit ja ohjaamo kolmelle minihahmolle. Setti sisältää Iron Manin, Captain Marvelin, Thorin, Black Widow'n, War Machinen, Nick Furyn ja A.I.M.-agenttien minihahmot sekä M.O.D.O.K.-hahmon.
- Marvel Avengers -fanit voivat toteuttaa jännittäviä seikkailuja ja keksiä omia tarinoita noustessaan suosikkisankariensa mukaan Helialukselle, valmiina taisteluun M.O.D.O.K.:ia vastaan.
- Etsitkö parhaita teknisiä rakennusleluja lapsille? Tämä helialus on mahtava lahja 9 vuotta täyttäneille lapsille. Se vastaa niin Marvel Avengers -toimintaseikkailuista, supersankarien minihahmoista kuin huikeista rakennuspalikkaleluista innostuvien lasten toiveisiin.
- 37 cm pituinen Marvel Avengers -helialuksen kyydissä pääsee suuren mittaluokan supersankariseikkailuihin. Se näyttää huikealta myös lastenhuoneen koristeena.
- Tässä upeassa rakennuslelussa ei tarvita paristoja, joten lapset voivat uppoutua luovaan hupiin, mielikuvituksellisiin roolileikkeihin ja seikkailuihin milloin ja missä vain.
- Yksinkertaisten, selkeiden ohjeiden avulla lapset pääsevät saman tien rakentamaan ja leikkimään ja saavat eniten irti hauskoista yksityiskohdista ja hienoista ominaisuuksista.
- LEGO® Marvel Avengers lelusetit innostavat lapset supersankarielokuvista tuttuun toimintaan! Ne sisältävät keräiltäviä ajoneuvoja, robotteja, rakennuksia, minihahmoja, aseita ja vempaimia, joilla lapset voivat keksiä omia seikkailujaan.
- LEGO® rakennuslelut täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
- LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennuslelu täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® DC Comics Super Heroes
LEGO ikäsuositus 9+
Hinta 129,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SUPER HEROES 76153 HELIALUS
Arvostelusi