SULFIX PERFORMACE FUSE 135M 0,12MM/6,0KG HARMAA -MONIKUITUSIIMA

Super-liukas fuusiosiima, 100 % PE-kuitua, Patentoitu tuotantoprosessi, Pyöreä muoto myös ohuimmissa paksuuksissa, Lähes venymätön, Hyvä hankauksen kestävyys, Hyvä solmukestävyys, Erinomainen heitettävä, Jänteikäs siima on vaikea saada sotkuun
Varastossa
SKU
0024777658943
8,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Helppokäyttöinen fuusiosiima


Sufix Performance Fuse on uuden sukupolven fuusiosiima. Se on pyöreämpää eli helpommin käsiteltävää sillä se puolautuu puolalle tasaisesti. Sufix Performance Fusen ainutlaatuinen, patentoitu valmistustekniikka tekee siiman pinnasta erittäin liukkaan. Tämä näkyy kalastajalle helppo- ja pitkäheittoisuutena.
Sufix Performance Fuse -siiman venymä on vain parin prosentin luokaa, joten tuntuma vieheeseen on erinomainen.

Erä-lehti 6/2011, Ohuet kuitusiimat -testi

Erä-lehti kehui Sufix Performance Fuse -fuusiosiiman pyöreyttä, käsiteltävyyttä, sileää pintaa sekä näkyvää väriä (fluoresoiva oranssi). Lisäksi testaajat huomasivat, että Fuse oli muita kärkipään siimoja huomattavasti edullisempi, joten Hyvä Ostos -maininta on ansaittu!

Sufix siimoihin voit luottaa!

Sufix on yksi suurimmista siimataloista maailmassa. 35 vuoden kokemus näkyy tuotannossa ja testimenetelmissä. Sufix ilmoittaa siimapakkauksissaan laboratoriotesteissä siimasta mitattujen tulosten keskiarvon vetolujuudeksi sekä todellisen mitatun paksuuden. Sufix testaa pistokokein jokaisesta valmistuserästä siiman eri parametrit (vetolujuus, paksuus, solmukestävyys, jne.). Tämän vuoksi voit luottaa Sufix-laatuun valitsetpa monofiili- tai monikuitusiiman missä hintaluokassa tahansa.

Lisätietoja
Hinta 8,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SULFIX PERFORMACE FUSE 135M 0,12MM/6,0KG HARMAA -MONIKUITUSIIMA
Arvostelusi