STAR WARS TM 75314 THE BAD BATCH JA HYÖKKÄYSSUKKULA

Rakennettava hyökkäyssukkula Bad Batch -kloonien seikkailuihin.
Varastossa
SKU
5702016914436
99,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

 

Lähde Bad Batchin eliittikloonien matkaan suorittamaan uhkarohkeita tehtäviä heidän hyökkäyssukkulallaan! Kyydissä ovat myös Tech, Echo, Hunter, Wrecker ja Crosshair sekä gonkdroidi. Lastaa aseet kyytiin ja kiidä avaruuteen. Taita siivet alas lentotilaan ja ammu jousitoimisilla aseilla. Laskeudu pehmeästi ja tutki aluetta kiitureilla. Ole kuitenkin varovainen – Crosshair voi kääntyä sinua vastaan!
 
 
 
 
Lapset voivat leikkiä jännittäviä tehtäviä suorittavia Bad Batch -klooneja tällä Star Wars: The Bad Batch -sarjasta tutulla palikoista rakennettavalla hyökkäyssukkulalla.
 
Lapsista on hauskaa leikkiä klooniyksikkö 99:n tehtäviä tällä Star Wars: The Bad Batch -sarjaan perustuvalla palikoista rakennetulla The Bad Batch ja hyökkäyssukkula -setillä (75314). Sukkulassa on suuret siivet, jotka liikkuvat ylös ja alas laskeutumis- ja lentotiloihin, 2 jousitoimista asetta ja avattava ohjaamo 2 LEGO minihahmolle ja takana matkustamo, jossa on tilaa 2 LEGO minihahmolle ja aseiden säilyttämiseen. Nosta selkäevä pois, niin sisätiloissa on helpompi leikkiä. Jännitystä tihkuvaa toimintaa Setissä on elokuun 2021 uutuutena 5 LEGO Bad Batch klooniminihahmoa: Tech, Echo, Hunter, Wrecker ja Crosshair. Mukana on myös gonkdroidin LEGO hahmo sekä hienoja aseita ja 2 rakennettavaa kiituria innostamaan mielikuvitusleikkeihin sekä vaiheittaiset ohjeet auttamaan rakentamisessa.
 
Bad Batchin hyökkäyssukkula on 20 cm korkea, 25 cm pitkä ja 13 cm leveä siivet taitettuna ylös. Se on upea koriste seikkailuleikkien ollessa tauolla.
 
Ikäsuositus 9+.

 

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
Hinta 99,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:STAR WARS TM 75314 THE BAD BATCH JA HYÖKKÄYSSUKKULA
Arvostelusi