STAR WARS TM 75311 IMPERIUMIN PANSSAROITU MARAUDER

Upea kuljetusalus Star Wars: The Mandalorian -sarjan 2. kaudelta.
Varastossa
SKU
5702016914214
39,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Valmistaudu kohtamaan iskusotilaat ja upea Imperiumin panssaroitu Marauder taistelussa. Suojaudu, kun he ampuvat etuosan nuppipyssyillä ja takaosan pyörivistä torneista. Varo kranaatinheittimellä hyökkäävää tykistön eliitti-iskusotilasta ja vastaa tuleen Greef Kargan sädepistoolilla. Pystytkö kukistamaan Imperiumin joukot vaikeuksista huolimatta?

 

 

Fanit voivat rakentaa Star Wars: The Mandalorian -sarjan 2. kaudelta tutun Imperiumin panssaroidun Marauderin ja leikkiä iskusotilaiden ja Greef Kargan välisiä jännittäviä taisteluita.

Lapsista on hauskaa leikkiä Star Wars: The Mandalorian -sarjan 2. kauden taisteluita ja keksiä omia seikkailujaan tämän rakennettavan Imperiumin panssaroitu Marauder (75311) -mallin kanssa. Siinä on paljon leikkeihin innostavia aitoja yksityiskohtia, kuten 2 nuppipyssyä edessä, takana pyörivä tykkitorni ja 2 nuppipyssyä, ohjaamo LEGO® minihahmolle, helppopääsyinen matkustamo, jossa on tilaa 2 LEGO minihahmolle, tähystyspaikka ja ammusvarasto. Dramaattisia konflikteja Setissä on 4 LEGO minihahmoa – Greef Karga, 2 iskusotilasta ja elokuun 2021 uutuutena tykistön iskusotilas – sekä hienoja aseita ja tarvikkeita toimintaleikkeihin. Mukana on helposti seurattavat ohjeet, jotta aloittelevatkin LEGO rakentajat voivat nauttia rakennuselämyksestä.

Imperiumin panssaroitu Marauder on 8 cm korkea, 19 cm pitkä ja 10 cm leveä. Se kerää katseet koristeena leikkien ollessa tauolla.

Ikäsuositus 8+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
Hinta 39,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:STAR WARS TM 75311 IMPERIUMIN PANSSAROITU MARAUDER
Arvostelusi